Ylöjärvi, Elo

Yhteystiedot:

Faunatar Elo
Kauppakeskus Elo
Elotie 1, Ylöjärvi

Puh. 045-1733 999

E-mail: elo(at)faunatar.fi

Palvelemme:
Arkisin klo 10-20
Lauantaisin klo 10-17
Sunnuntaisin klo 12-16

 

Valikoimiimme kuuluvat
- Jyrsijät ja kanit
- Linnut
- Matelijat
- Sammakkoeläimet
- Selkärangattomat eläimet
- Akvaariokalat
- Tarvikkeet ja ruoat kaikille lemmikeille

   Palveluitamme:
    -kynsienleikkaus
    -lomahoito
    -akvaarioveden testaus
 
    Varaathan ajan etukäteen :)
Elossa teitä palvelevat:

Kauppias Johanna Ekman

 

Myymälänhoitaja Johanna
Jo lapsuudesta asti eläimet ovat kuuluneet vahvasti elämääni. Lapsuudenkodissani meillä asusti mm. kaneja, marsuja, akvaario ja kaksi ratalinjaista greyhoundia. Kesäviikonloppu reissut suuntautuivatkin aina vinttikoiraradoille :D Hevosten kanssa puuhastelu ja ratsastustunnit tulivat myöskin tutuiksi jo lapsena. Kaikki liikenevä vapaa-aika meni talleilla hoitohevosten ja myöhemmin oman hevosen myötä.  
Olen opiskellut eläinhoitajaksi, suuntautumisena koirat ja niiden käytös. Omien, jo edesmenneiden boksereiden kanssa harrastin ja kilpailin PK-haussa, toimien myös rodun koulutusvastaavana PK-puolella.
Eläintenhoitajan opintojen lisäksi olen suorittanut luonto- ja ympäristöneuvojan opinnot, joten luontoarvot, luonnonvaraiset eläimet, luonnossa liikkuminen ja luonnonmateriaalit ovat lähellä sydäntäni. Vapaa-ajallani viihdynkin luonnossa samoillen ja työstäen erilaisia materiaaleja ja mikäli aika antaa myöden ohjaan kesäisin villivihannesretkiä, syksyisin marja- ja sieniretkiä.
Vuosiin on mahtunut monenmoista karvakaveria ja vipeltäjää. Olen kasvattanut pienimuotoisesti kaneja, marsuja ja ranskanbulldoggeja.  Vuodet pientilalla asuessani mahdollistivat myöskin erilaisten kotieläintenpidon.  Joten tutuiksi ovat tulleet erilaiset linnut, kuten kanat, ankat, hanhet ja kalkkunat.  Sekä vuohet, lampaat lehmät ja possut.  
Tällä hetkellä laumaani kuuluu kissa, kolme koiraa, gerbiili kolmikko, syyrianhamsteri, ruusukaijasia, 450 lirtainen seura-akvaario, nano akvaario sekä erilaisia pieniä terraarion asukkaita.
Intohimonani ovat erilaiset kasvit, niin huone-akvaario, kuin luonnonvaraiset.  ”Kotiviidakkoni” kattaa toista sataa kasvia, joita erityisesti kaijaset arvostavat, kuikuillessaan elämää pikkupalmujen lehdiltä.

Nähdään Elon eläimellisimmässä liikkeessä, Faunattaressa!


 

Miisa
Olen aina ollut todella eläinrakas ja jo pienenä sanoin unelma-ammatikseni eläintenhoitajan. Peruskoulun jälkeen opiskelin itselleni eläintenhoitajan tutkinnon Tampereen Ahlmanilla. Kokemusta erilaisista eläimistä ehti kertyä monenlaista, niin pieneläimistä kuin tuotantoeläimistäkin.
    Nuorempana suurin osa ajasta tuli vietettyä läheisellä hevostallilla hevosia hoidellen. Oma hoitoponi oli tietysti. Harrastin ratsastusta säännöllisesti 10 vuoden ajan. Olen ikuisesti hevostyttö henkeen ja vereen, vaikka aikani ei enää riitä käydä ratsastamassa säännöllisesti.
    Tällä hetkellä kotoani löytyy akvaario, jossa uiskentelee neljä kääpiökynsisammakkoa. Ulkopuolisen silmin nämä kaikki varmasti näyttävät samoilta, mutta jokaisella on oma kutsumanimi ja oma persoonansa.
    Koirat ovat suurin intohimoni ja lähitulevaisuuden suunnitelmissa on hankkia bokseri. Haaveilen isosta omakotitalosta maalla, jonne mahtuisi paljon erilaisia eläimiä kuten esimerkiksi koiria, minipossu, miniponi, kesyrottia, erilaisia rukoilijasirkkoja, sammakoita sekä liskoja. Liskoista erityisesti parta-agamat ja iguaanit kiinnostavat minua.

Henkilökunnan omia  eläinystäviä:
Johannan Akvaario
Johannan nano-akvaario
Johannan nano-akvaario hämärävalaistuksessa
Johannan koirat Armi,Iita ja Ruttu
Johannan koira, harjakoira-pinseri Armi
Johannan koira Ruttu
Johannan Armi-koira tarkkailee kylpyboksissa puuhaavia akaattikotiloita :)
Johannan kaijaset
Johannan kummitussirkka
Miisan kääpiökynsisammakko
Miisan akvaario