ESPOO, Kauppakeskus Entresse

 

Faunatar Entressen vuokrasopimus päättyy

Kauppakeskus Entressessä vuodesta 2008 asti toimineen Faunatar-myymälän vuokrasopimus päättyy joulukuun 2017 lopulla. Liikkeen henkilökunta kiittää lämpimästi uskollisia asiakkaitamme, joiden kanssa vuodet ovat menneet kuin siivillä. Yhteinen taipaleemme ei kuitenkaan pääty tähän, sillä Faunatar Entressen henkilökunta siirtyy työskentelemään saman kauppiaan johdolla Faunatar Selloon, jonne autolla sujauttaa Entressestä noin kymmenessä minuutissa.
Faunatar Entressestä jo ostetut lahjakortit, sekä joitain tuotesarjoja/palveluita koskevat leimapassit pysyvät  voimassa olevina - ne voi jatkossa käyttää Faunatar Sellossa.
Kiitokset mukavista vuosista ja nähdään Faunatar Sellossa!

Yhteystiedot:

Yhteystiedot myymälään:

Faunatar Entresse
Kauppakeskus Entresse
Siltakatu 11, 02770 Espoo

Puh. 050-382 0800

E-mail: entresse(at)faunatar.fi

Palvelemme:
Ark. 10-20, la 10-18, su 12-17
POIKKEAVAT AUKIOLOT
24.12. klo 9-13
25.12. suljettu
26.12. klo 12-18
Jouluun asti sunnuntait klo 12-18
 

BLACK FRIDAY 24.11.2017 TARJOUKSIA FAUNATAR ENTRESSESSÄ:

Valikoimiimme kuuluvat:
 
- Jyrsijät ja kanit
- Linnut
- Matelijat
- Sammakkoeläimet
- Selkärangattomat eläimet
- Akvaariokalat
- Tarvikkeet ja ruoat kaikille lemmikeille
 
 
Palveluitamme
-Koirien, kissojen, kanien ja marsujen kynsienleikkaus (soita aika etukäteen)
-Kanien, jyrsijöiden ja lintujen lomahoito (soita ja sovi hoitoaika etukäteen)
-Akvaarioveden testaus (soita aika etukäteen)

Muistathan, että meille saa tulla koiran kanssa :)

 

Entressessä teitä palvelevat:

 

Kauppias Jonna
Lemmikkini: Koira ja kissa
Olen onnellisesti syntynyt eläinrakkaaseen perheeseen. Lapsuudenkodissani maaseudulla oli hevosia, koiria, kissoja, kaneja, undulaatteja, seeprapeippoja, kanoja ja lampaita. Isäni kasvatti metsästyskoiria ja äitini piti ratsastuskoulua. Olen siis nyt unelma-ammatissani lemmikkieläinkaupan omistajana.
Vapaa-aikanani viihdyn metsässä Toffen ja mieheni Sepon kanssa ja pari kertaa vuodessa matkaan Muhuun viikonlopuksi maastoilemaan mahtavilla Eestin hevosilla. Islanninhevoset ovat myös lähellä sydäntäni.
 

Kati
Eläinrakkaus on aina ollut osa elämääni ja vuosien varrella on kertynyt kokemusta monenlaisista lemmikeistä; koirista ja kissoista, jyrsijöistä ja kaneista, akvaarioista, matelijoista ja selkärangattomista.
Pitkäaikainen unelma harrastamisen ja työn yhdistämisestä toteutui vuonna 2009 kun lähdin suorittamaan eläintenhoitajan ammattitutkintoa aloittaessani samaan aikaan työt Entressen Faunattaressa.
Vapaa-aikanikin kuluu pitkälti lemmikkien ja erityisesti koiraharrastamisen parissa. Tällä hetkellä kotona asuu kaksi koiraa, kaksi kissaa, kuningaspyton ja vaihteleva määrä erilaisia rukoilija- ja kummitussirkkoja.
 
Teija
Eläinkaupantäti vuodesta 1999. Rakastan työtäni ja päivääkään en ole halunnut tehdä muita hommia. Pidän työskentelystä asiakaspalveluammatissa ja jos sen saa yhdistää vielä näin mahtavaan aiheeseen kuin lemmikkieläimet, niin mikä sen parempaa!
Aikuisiällä lemmikkeinä ovat olleet nykyisten lisäksi vanhaenglanninlammaskoira, kiinanharjakoira, chihuahua, sekä venäjänrescue podengo-harjakoiramix.
Sydäntäni lähellä koiraharrastuksen lisäksi on akvaariot. Olenkin omistanut erilaisia akvaariokokoonpanoja kiekkokaloista nanoaltaan asukkeihin. Kaikki tähän aihealueeseen liittyvä on mielenkiintoista.
Kolmas asia joka sytyttää todella, on sammakkoeläimet ja näistä varsinkin lehti- ja nuolimyrkkysammakot. Olosuhteiden pakosta ei näitä tällä hetkellä löydy kotoa, mutta useampaa lajia on vuosien saatossa ollut ilo omistaa.
 
   
Henkilökunnan omia lemmikeitä:
Jonnan koira Toffe
Rotu: Cockerspanieli
Toffe rakastaa kaikkia ja ottaa mielellään rapsutuksia vastaan jokaiselta ohikulkijalta. Toffe on erittäin lapsirakas ja aina iloinen. Lumessa leikkiminen on ihanaa!.                 

 

Jonnan kissa Findus
Rotu: Maatiaiskissa
Findus on rauhallinen ja hurmaava perheenjäsen. Finduksen lempipaikka kotona on Jonnan yöpisteellä, missä hän seuraa Jonnan työskentelyä omalla rakkaalla pedillään.
Katin kissa Heppu
Rotu: Cornish Rex    
Aito sylikissa, jonka lempipuuhiin kuuluu olkapäällä keikkuminen ja erilaisten aktivointipelien pelailu.
Hepulla on lähes pohjaton ruokahalu ja persoonallinen epävireinen kehräysääni.    
Heppu on ottanut vastuutehtävikseen ihmisten viihdyttämisen ja sylin lämmittämisen
 
Katin kissa Suri
Rotu: Cornish Rex
Suri on seurankipeä ja ihastuttava kissamummeli, joka osaa tarvittaessa vaatia  haluamaansa kovaankin ääneen.
Suri rakastaa noutoleikkejä, on mestari ovien availussa ja änkeää usein itsensä mitä ahtaimpiin paikkoihin.

Katin koira Pinni
Rotu: Kääpiöbullterrieri        
Porukan baby, täysverinen seurakoira ja ihana kainaloinen. Bullimaiseen tapaan Pinni nauttii eniten oman laumansa läheisyydestä ja huomiosta.             
Pinnin kanssa Kati harrastaa rally-tokoa ja käy silloin tällöin näyttelyissä.

Katin koira Marlo
Rotu: Ibizanpodenco
Koko Katin jengin ”isoveli”. Vilkas, itsenäinen ja iloinen hassuttelija, jonka kouluttaminen on ollut hyvin opettavaista ja palkitsevaa.
Marlon kanssa Kati on tullut harrastanut eri lajeja joista TOKOa nykyään aktiivisimmin.
Kotona Marlo osaa ottaa rennosti ja röhnöttää usein jalat kohti kattoa koko sohvan mitalla.
 
Teijan koira Gabriel
Rotu: Silkkivinttikoira            
Aivan mahtava kumppani! Kuten vanhemmat veljensä, kotona ottaa rennosti ja leikkii taljaa, mutta kun lähdetään tekemään, mennään ihan täysillä, oli kyse sitten metsässä kirmaamisesta, agilitystä, viehejuoksusta tai kavereiden kanssa touhuamisesta.
 
Teijan koira Aleksi
Rotu: Venäjänvinttikoira
Aleksi on vinttikoiramaailman Tikru; vietereillä viritetty pomppukone! Ketterä viilettäjä metsissä ja pelloilla, rauhallinen sohvanvaltaaja kotona. Tykkää tehdä ja touhuta ja on helposti koulutettava kaveri.
 
Teijan koira Stoyan
Rotu: Venäjänvinttikoira
Stoyania kutsumme Hessu Hopoksi, ihan joviaalin luonteensa vuoksi. Stoi rakastaa kaikkia ja kaikkea! Toisinaan ne pari hernettä aivojen sopukoissa eivät tunnu kohtaavan, mutta sehän ei menoa haittaa.  
 

Teijan kissa Merlin
Rotu: Itämainen lyhytkarva
Ruotsalainen rakastaja, joka huokuu lämpöä ja läheisyyttä perheelleen. Imuri on peto ja Stoyan on kuningas Merlinin silmissä!

Teijan kissa Massimo
Rotu: Don Sfinx
Karvaton ruoanrakastaja ja auringonpalvoja Massimo osallistuu ihan kaikkeen ja käpertyy päivän päätteeksi peiton alle kainaloon.   
Teijan kissa Milo
Rotu: Itämainen lyhytkarva
Merlinin poika, mutta huomattavasti itsenäisempi luonne kuin isällään. Kovaääninen protestoija, varsinkin jos aamuruoka myöhästyy. Milo on ketterä pikkupantteri!
Teijan kissa Moriarty
Rotu: Itämainen lyhytkarva        
Perheen ehdoton Peter Pan! Aikuisesta iästään huolimatta ikuinen pentu on Massimon kanssa kaikessa mukana. Yksi lempinimistä onkin Apina. Moriarty pitää myös muiden kissojen kuntoa yllä riekkumalla kaikkien kanssa.