Faunatar Pirkkala

 

Yhteystiedot:

Faunatar Pirkkala
Sarankulman kauppakeskus
Palmrothintie 2
33950 Pirkkala

Palvelemme:
Ark. 10-19
La 10-17
Su 12-16
Pyhäinpäivä la 3.11.2018 suljettu

Puh: 044-072 5602

E-mail: pirkkala(at)faunatar.fi

Faunatar Pirkkala avasi ovensa 21.9.2017

Faunatar-ketjun uusin myymälä on tuttuun Faunatar-tapaan monipuolinen, eläinrakkautta tihkuva ostospaikka kaikenikäisille lemmikkiharrastajille.
Myymälä sijaitsee monelle Pirkkalalaiselle tutussa paikassa Sarankulman Kauppakeskuksessa, onhan samassa liiketilassa jo pitkään sijainnut toinen lemmikkieläinliike. Asiointi tutussa osoitteessa onnistuu siis jatkossakin, mutta nyt entistä monipuolisemmassa ja remontoidussa tilassa, Faunatar-kauppiaan luona. Faunatar Pirkkalan kauppiaana toimii Johanna Ekman, jonka on jo tutuksi tullutkin Faunatar Elon iloisena ja aikaansaavana kauppiaana. Johannalla on näin jatkossa kaksi omaa Faunatar-myymälää: Pirkkala ja Elo.

"Uskon, että kahden oman myymälän voimin pystyn entistä paremmin vastaamaan asiakkaideni tarpeisiin nimenomaan paikallisella tasolla" tuumaa Johanna, jonka toiminnassa asiakaspalvelu ja eläinten hyvinvointi ovat  ihan ykkösasioita. "Meille voi tulla ostoksille lemmikin kanssa, samalla vaihtaa kuulumiset ja kuulla uusimmat vinkit oman lemmikin hoitoon. Ajatuksemme onkin, että myymälämme on se mukava treffipaikka kaikille lähiseudun lemmikkiharrastajille".
Myymälän valikoimiin lukeutuvat Faunattaren tuttuun tyyliin monenlaiset pikkulemmikit: jyrsijät, kanit, akvaariokalat sekä terraarioeläimet. Tarvikkeita ja ruokia on laidasta laitaan kaikennäköisille ja kokoisille eläinystäville. Myymälästä saa myös monia palveluita lemmikille, kuten kynsienleikkaukset, akvaarioiden vesitestaukset, loma-ajan hoidot, terraarioiden ja akvaarioiden rakennus-ja huoltopalvelut ja paljon muuta. Faunatar-liike ei olisi Faunatar-liike, jos myymälästä ei löytyisi myös hieman eksoottisempaa katseltavaa - mm. terraarioiden ja terraarioeläinten kysyntä on nyt selkeässä kasvussa ja ilman muuta Johannakin haluaa tähän tarpeeseen vastata. "Meillä on jatkuvasti mukava valikoima matelijoita, kuten maakilpikonnia ja erilaisia liskoja. Tarjoamme myös valmiiksi sisustettuja terraariopaketteja, joilla mielenkiintoisessa harrastuksessa pääsee helposti alkuun".

Pirkkalassa teitä palvelevat:

Kauppias Johanna Ekman

Kauppias Johanna Ekman

Olin 2-vuotias kun perheeseemme tuli saksanpaimenkoira Iivo. Kuten koiranpennut aina – Iivokin alkuun testaili hampaillaan pienen tytön käsiä ja vanhempani saivat nostella minua pöydältä toiselle turvaan pennun oikein innostuessa leikkimään. Eräänä päivänä olohuoneesta oli kuulunut ääniä, joita vanhempani pelästyivät kovasti. Heidän rynnätessä pelastamaan minua Iivon hampaista löysivätkin he Iivon pienen tytön hampaista! Olin kai päättänyt vastata koiran leikkiin samalla mitalla.. Tuosta hetkestä lähtien meistä tuli Iivon kanssa parhaat kaverit. Ja tuosta hetkestä lähtien taisin opetella ”puhumaan koiraa”. Nykyään yhteinen sävel koirien kanssa löytyy onneksi molempia osapuolia miellyttävämmällä tavalla :)

Koirat ja hevoset ovat kuuluneet elämääni aina. Jokainen näistä nelijalkaisista on jättänyt oman ison jälkensä sydämeeni. Kauppiaaksi ryhtymisen jälkeen kotimme on alkanut hiljalleen täyttyä uusista ystävistä. Siinä määrin että puolisoni on jo ilmoittanut pian perivänsä pääsymaksun eläintarhaamme saatesanoilla sukulaiset puoleen hintaan.. Super energisen Walesinspringerspanieli Sakun lisäksi kotonamme asustaa vauhdikkaat gerbiilitytöt Selma & Patty, sekä madagaskarin päivägekko Madame. Nanoakvaario kasvoi kiekkokaloihin hurmaantumiseni jälkeen nopeasti 500 litran tankiksi. Jokainen lemmikkimme on tärkeä osa perhettämme, ja niiden hoito raskaankin työpäivän jälkeen piristää mieltä kummasti.
Lämpimästi tervetuloa asioimaan myymäläämme!

Siru

Esittely tulossa

 

Hanne

Esittely tulossa

 
Kuvia henkilökunnan omista lemmikeistä
Johannan Madagaskarin päivägekko Madame
Johannan koira Saku ja kiekkokala-akvaario
Johannan kiekkokala

Kuvia myymälästä: