Faunatar Redi

 

Faunatar Redi avattiin 20.9.2018

Kauppakeskus Redin laajasta liikevalikoimasta tärkein meille eläinihmisille on Faunatar Redi, joka palvelee kaikkia eläinystäviä tuttuun Faunatar-tyyliin: ammattitaidolla ja aidolla eläinrakkaudella.
Myymälästämme löydät laajan valikoiman ruokia, tarvikkeita ja palveluita kaikille lemmikeille. Myymälästä löytyvät tietenkin myös suloiset pikkulemmikit, terraarioeläimet ja akvaariokalat kaikkien eläinharrastajien iloksi.

Yhteystiedot:

Kauppakeskus Redi,
Kyläsaarenkatu 25,
00580 Helsinki

Sijaintimme kauppakeskuksessa:
K1-kerros, K-supermarketia vastapäätä, MYYRÄ-hissin ja säilytyslokeroiden vieressä.

Puh:  050-434 5625

E-mail: redi@faunatar.fi

Palvelemme:
Arkisin 9-21
Lauantaisin 9-18
Sunnuntaisin 12-18

6.12. itsenäisyyspäivä suljettu
24.12. jouluaatto 8-12
25.12. joulupäivä suljettu
26.12. Tapaninpäivä 12-18
31.12. Uudenvuodenaatto 10-18

 

 
Valikoimiimme kuuluvat:

- Jyrsijät ja kanit
- Matelijat
- Sammakkoeläimet
- Selkärangattomat eläimet
- Akvaariokalat
- Tarvikkeet ja ruoat kaikille lemmikeille

 
Palveluitamme

- Lomahoito kaneille, jyrsijöille, matelijoille ja linnuille
- Kynsienleikkaus koirille, kissoille, kaneille ja marsuille
- Kotiinkuljetus
- Akvaarioiden vesiarvojen mittaus
- Eläimiä & eläinten ohjausta kuvauksiin, kysy tarkemmin myymälästämme!
- Ultraäänihammashoito koirille, kysy tarkemmin myymälästämme!
- Turkin siistiminen ja takkujen selvitys

 

Redissä teitä palvelevat:

Kauppiaat Minna ja Otto

Myymälän kauppiaina toimivat Faunatar Arabiassa, Faunatar Koivukylässä ja Faunatar REDIssä Minna Virmajoki ja Otto Puttonen, jotka kolmen oman myymälänsä voimin palvelevat  jokaista lemmikkiä kesyhiirestä tanskandogiin, undulaatista neontetraan.
    Minna ja Otto ovat eläinihmisiä päästa varpaisiin. Molemmilla on ollut jo lapsuudenkodista lähtien monenkarvaista ja-suomuista lemmikkiä iguaanista hevosiin.
    Matkan varrella laumaan on kuulunut mm. koiria, kissoja, makean- ja suolaisen veden akvaarioita, matelijoita, hyönteisiä, papukaijoja sekä tilapäisesti erilaisia rescue-eläimiä. Myös kaloja ja aksolotleja on kasvatettu pienimuotoisesti ja hevostalliakin ehditty pyörittää.
 Faunatar-kauppiaina pariskunta haluaa erityisesti panostaa eläinten hyvinvointiin ja virikkeellistämiseen sekä hyvään asiakaspalvelukokemukseen omissa liikkeissään. Erityisesti kiinnostuksen kohteina ovat matelijat ja akvaariot.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   
 

Kauppakeskus REDI on urbaani, elämänmakuinen, ainutlaatuinen ja keskellä kasvavaa Helsinkiä.

REDI sijaitsee Helsingin Kalasatamassa, joka on kaupunkilaista Helsinkiä parhaimmillaan. Tällä entisellä satama-alueella on ollut tärkeä rooli Helsingin teollisessa historiassa 1800-luvulta lähtien. Täällä kaupunki kasvaa, ei vain insinöörien ja arkkitehtien suunnitelmissa, vaan myös kaupunkilaisten askelten myötä.
REDIn sijainti on monella tavalla ainutlaatuinen. Sitä ympäröivät Helsingin trendikkäimmät asuinalueet ja käyntikohteet. Suvilahti ja Teurastamo, REDIn naapurit lännessä ja pohjoisessa, tarjoavat puitteet musiikkifestivaaleille ja muille tapahtumille. Helsingin kuuluisa eläintarha Korkeasaari on niin ikään kävelymatkan päässä REDIstä.

REDI erottuu tyylikkäällä arkkitehtuurillaan. Kauppakeskuksen käytäväratkaisu on muodoltaan pyöreä. Suuret liiketilat ympäröivät keskellä sijaitsevia pienempiä ostossaarekkeita. Rakenne mahdollistaa luontevan ja tehokkaan asiakasvirran keskuksessa. Kauppakeskuksen on suunnitellut Arkkitehtitoimisto Pekka Helin & Co Oy, joka haki suunnitelmiin inspiraatiota alueen historiasta – teollisuudesta, merenkulusta ja saaristomaisemasta sekä urbaanista tulevaisuudesta.

Tämä keskeiselle paikalle nouseva uusi kauppakeskus tulee sisältämään yli 60 000 m² liiketiloja. Tarjonta on monipuolista: tunnettuja vaate- ja sisustusbrändejä, supermarketteja, kahviloita, ravintoloita,
terveys- ja kauneusalan liikkeitä sekä arjen palveluita, viisisalinen elokuvateatteri, 7D-virtuaalimaailma, moderni kuntosali, joogasali ja paljon muuta.

 

LINKKI KAUPPAKESKUKSEN OMILLE SIVUILLE >>