UUTTA! Aktiivisuuspanta koiralle

 

Voita aktiivisuuspanta!
Paljonko koirasi puuhailee yksin ollessaan? Kuinka hyvin se nukkuu yönsä? Onko aktiivisuudessa eroja kisapäivän jälkeen? Onko koirasi nyt aktiivisempi kuin aiemmin?
Näihin ja moniin muihin kysymyksiin saat vastauksen aktiivisuuspannan avulla.
Kommentoi (kuvan kanssa tai ilman) missä tilanteissa uskoisit aktiivisuuspannasta olevan eniten hyötyä juuri sinun koirallesi. Kaikkien kommentoineiden kesken arvomme viikon 22 alussa yhden aktiivisuuspannan! (Arvo 99,00)
Facebook ei ole mukana kisan järjestämisessä.
Linkki kisaan, klikkaa TÄSTÄ >>

 

 

Tiedätkö mitä koirallesi kuuluu?

Aktiivisuuspanta tallentaa koiran kuulumiset liikkeiden avulla myös silloin, kun itse olet muissa puuhissa. Saat koirastasi selville asioita, jotka eivät aiemmin edes juolahtaneet mieleesi.

Aktiivisuutta seuraamalla tiedät, milloin koirallasi on hyvä olla.

Koiran aktiivisuuden tuntevalla omistajalla on käytössään laajalti tietoa koiran liikehdinnästä, ja mahdollisuus oman lemmikin koiramaisten asioiden ymmärtämiseen sekä hyvinvoinnin lisäämiseen. Teette yhdessä koiralle mieluisimpia asioita.

Koirien aktiivisuuspanta on suunniteltu ja valmistettu Suomessa!

Livenäkymä kertoo tämänhetkisen aktiivisuuden määrän ja auttaa ymmärtämään koiraa paremmin.

Kalenterinäkymä näyttää yhden kuukauden kaikkien päivien aktiiviset ajat yhdellä vilkaisulla. Näin voit seurata aktiivisuuden kehitystä pidemmällä aikavälillä.

Päivänäkymä kertoo kuinka aktiivisuus on jakautunut yhden päivän aikana. Miten koira on nukkunut, millainen oli iltapäivän lenkki?