Faunatar Kaari avautui Kannelmäessä 17.10.2013

Kannelmäen ja lähiseudun koirat, kissat, kanit, marsut, liskot ja monet, monet muut lemmikit saavat kaiken tarvitsemansa kätevästi kotiseutunsa omasta kauppakeskuksesta, sillä Faunatar Kaari avasi ovensa 17.10.2013 Kannelmäessä.

Myymälän kauppias Christina Lindh on henkeen ja vereen eläinihminen. Omien koirien, hevosen ja ponin kanssa harrastaminen ei kuitenkaan puuhakkaalle Christinalle ollut vielä tarpeeksi, vaan ajatus omasta lemmikkieläinliikkeestä oli kytenyt Christinan päässä jo jonkin aikaa. Kannelmäen Kaareen avautunut Faunatar onkin ”Chrisselle” oiva tilaisuus päästä toteuttamaan haavettaan ja toteuttaa monen eläinrakkaan toivetta: työskennellä eläinten ja eläimiä rakastavien ihmisten parissa, kauppiaana omassa lemmikkieläinliikkeessä.
    Suomen johtavan lemmikkieläinliike-ketjun uutuuttaan hohtava myymälä tulee kattaa kaiken, mitä lemmikin laadukkaaseen elämään voidaankin kaivata. Tuotteita ja ruokia löytyy perinteisille jyrsijöille, kaloille, kissoille ja koirille, mutta myös uusimmille hittilemmikeille, kuten kovakuoriaisille, tuhatjalkaisille ja muille sangen hurmaaville pikkuotuksille tarjotaan omat tuotteensa. 
   Tervetuloa iloisille ostoksille palvelevalle asiantuntijalle!

Faunatar Kaari, Kannelmäki
Kauppakeskus Kaari, Kantelettarentie 1, 00420 HELSINKI
Puh: 040-733 1300
e-mail: kannelmaki(at)faunatar.fi

Liity Kaaren facebook-faniksi, klikkaa tästä>>