SOLHEDS - kiiltoa turkkiin, kestävyyttä anturoihin

   

SOLHEDS

Tutkitusti tehokkaat kotimaiset luonnontuotteet ihon, karvapeitteen, jouhien ja iho-ongelmien hallintaan. Soveltuvat hyvin herkkäihoisille ja kilpaileville eläimille sekä ekologisen vaihtoehdon valitsiville.

Kaikki SOLHEDS tuotteet on valmistettu tarkoin valikoiduista, puhtaista luonnon raaka-aineista. Tuotteissa käytetyt kasviöljyt ovat aina tuoreita. Luonnonraaka-aineet ovat tehoainepitoisuudeltaan analysoituja, jotta tuotteet voidaan valmistaa tasalaatuisena kasvien variaatiosta huolimatta. Tuotteissa ei käytetä lainkaan synteettisiä petrokemian tuotteita kuten vaseliiniä, parafiiniä tai mineraaliöljyä.

Derma-tuotteissa ei käytetä lainkaan parabeeneja tai synteettisia haju-/väriaineita. Ihon kemikaaliärsytys on minimoitu, jonka johdosta tuotteet soveltuvat usein hyvin herkkäihoisille.

Tuotteiden tuotekehitystä edeltää aina tieteellisen kirjallisuushaun kautta perehtyminen ko. ongelmaan ja siihen, mikä on asiantuntijoiden tieteellisesti osoittama tehokas hoito. Tätä vastaan haetaan luonnonlääketieteellistä ratkaisua, johon SOLHEDS tuotteet perustuvat. Jotta tuotteissa olisi oikea, riittävä ja turvallinen pitoisuus vaikuttavia aineita, on luonnonaineiden koostumuksesta oltava käsitys. SOLHEDS-tuotesarjan tuotteita testataan kliinisesti ja hoidon kliinisen arvion tekee riippumaton eläinlääkäri. Luonnonöljyt ovat yleensä tuoksuvia ja joskus värillisiä, siksi ne voi helposti todentaa tuotteista. SOLHEDS-tuotesarjan tuotteet eivät ole lääkkeitä.

HOITAVA SUIHKE

Solheds Derma9 Luxury shine&care

Derma9 on tutkitusti tehokas suihke hevosten, koirien ja kissojen karvapeitteen, ihon ja jouhien hoitoon. Derma9 sisältämät luonnonöljyt hoitavat karvapeitettä ja jouhia sekä tuovat karvapeitteeseen ja jouhiin loistavaa kiiltoa, samalla öljyt toimivat myös turkin/jouhien selvitysaineena.

Derma9 soveltuu myös ihon hoitoon, se kosteuttaa ihoa ja vähentää hilsettä, sekä antaa luonnollista suojaa auringon UV-säteille. Derma9 suihke soveltuu erinomaisesti esimerkiksi talvisin hilseilevän harjamarron sekä koirien/kissojen anturoiden hoitoon.

Ympäri vuoden kevyt helppokäyttöinen kosteussuihke antaa omega-3 ja -6 rasvahappo lisän iholle.
Derma9 imeytyy välittömästi, eikä siten sotke ja kerää likaa.
Erinomainen ihon kosteussuihke karvattomille ja kuivaihoisille/hilseileville koirille, kissoille sekä hevosille.
Derma9 jättää hengittävän, kiiltävän ja suojaavan pinnan karvapeitteeseen ja iholle sekä ilmavat jouhet/karvapeitteen.

Ei sisällä FEI:n kieltämiä aineita – ei doping varoaikaa.

 

HOITAVA VOIDE

Solheds Derma10  Heal balm

Derma10 on vedetön voide suojaamaan koirien anturoita kovassa rasituksessa, kuten metsästyksessä ja agilityssä.
Derma10 voide imeytyy hyvin ja edesauttaa jo vaurioituneiden ja haljenneiden anturoiden ihon uudistumista.
Derma10 voide on myös hevosten kavioiden kosteusvoide, se auttaa ylläpitämään kavion kosteustasapainoa ja tuo kavioille kauniin kiillon, häiritsemättä kavioiden omaa toimintaa.

Derma10 voide on loistava luonnonmukainen vaihtoehto, kun tarve on paksummalle ”parafiini/vaseliini” tyyppiselle voiteelle. Esim. ihokovettumiin, suupieliin.

Ei sisällä FEI:n kieltämiä aineita – ei doping varoaikaa

 

Tutustu laajaan SOLHEDS-sarjaan verkkokaupassamme: LINKKI >>