pikku Faunatar Muurame

 

Faunatar Muurame on pikku Faunatar.
pikku Faunatar -myymälämme pitävät vakituisessa valikoimassaan monipuolisesti tarvikkeet ja ruoat kaikille lemmikeille, aivan kuten muutkin myymälämme, mutta lemmikkieläimiä pikku Faunatar-myymälöissä ei ole. Mikäli kulku lähimpiin eläimiä myyviin Faunatar-myymälöihin on Teille hankalaa ja toivoisitte voivanne noutaa lemmikkinne Muuramen pikku Faunatar-myymälästä, voitte ehdottaa sitä pikku Faunattaren henkilökunnalle ja sopia asiasta heidän kanssaan tarkemmin.

Yhteystiedot:                    
pikku Faunatar Muurame
Muuramen Kauppakeskus
Setäläntie 2, 40950 Muurame

Puh. 040-553 9907

E-mail: muurame(at)faunatar.fi

Palvelemme:
Ark. 11-19, viikonloput suljettu

POIKKEAVIA AUKIOLOJA:
-tiistai 28.11.2017 myymälä suljettu henkilökunnan koulutuspäivän vuoksi
-Itsenäisyyspäivä 6.12.2017 myymälä suljettu
 

 

Valikoimiimme kuuluvat:
- Tarvikkeet ja ruoat kaikille lemmikeille
Palveluitamme:
-Koirien, kissojen, kanien ja pikkujyrsijöiden kynsienleikkaus
-Akvaarioveden testaus liuskatestinä.
-Koirien "kotitrimmit"

Muuramessa teitä palvelevat:

Kauppias Maiju
Lapsuuden kodissamme oli jo akvaario, kissa ja koiria, mutta ensimmäisen oman lemmikkini sain kun olin yhdeksäntoista ja opiskelijaboksiini muutti maatiaiskissa Milli.
   Vuosien varrella on ollut lemmikkeinä perinteiset kissat ja koirat sekä akvaarioita, kääpiöhamstereita, gerbiileitä, kani, akaattikotiloita, sauvasirkkoja, kuoriaisia ja hämähäkkejä.
   Syksyllä 2015 innostuin tokoilemaan nuorimman koiramme Seitan kanssa. Kaikki koiramme ovat metsästyskoiria, vanhimmainen on jo tosin eläkkeellä vaikka pirteä pappa onkin. Näyttelyissä käydään kun siltä tuntuu ja Welho onkin kansainvälinen, pohjoismaiden, Ruotsin, Norjan ja Suomen muotovalio. Koiramme käyvät myös ajokokeissa ja Welho on myös käyttövalio.
     Tällä hetkellä taloudesta löytyy neljä suomenajokoiraa: Raiku, Welho, Ansku ja Seita. Uusin tulokas Seita on Welho-uroksemme pentu. Kissoja löytyy kaksi kappaletta, uros Pörri ja naaras Viiru. Lisäksi kaksi venäjänkääpiöhamsteri talvikkoa, Lumipörrö ja Elisa. Akaattikotilo white jadea on pari kappaletta ja pari akvaariota, joista toinen nano-kokoa. Uusimpana kiinnostuksen kohteena on kahdeksanjalkaiset ja kotoa löytyykin nyt Brachypelma kahlenbergi ja Cyriocosmus leetzi.

Kauppias Marja
Ensimmäinen ihan ikioma lemmikkini on maatiaskissa, hankin sen kun muutin kotoa pois 16vuotiaana. Bisse kissa on edelleen rakkain silmäteräni.
  Lapsuudessa kotona oli akvaario, kissa ja koiria, Jack Russelin terriereitä.
  Bisse kissan lisäksi kotona minua ilostuttamassa löytyy myös  löytökisu Vinski (muuramessa usein nähty apulainen),  chihuahua Rotta joka on aina matkassa mukana, risteytyskani Jokke,  parta-agama Homer, kääpiöparta-agamat Tynkä, Kiukku, ja Auervaara, viljakäärme Majuri H, aksolotli  Meevi, sekä kymmeniä tarantulia. mm. Aphonopelma, Brachypelma, Cyriocosmus, Grammostola, Lasiodora, Heteroscodra, Pelinobius, Poecilotheria, Pterinochilus suvun edustajia.
  Vuosien varrella lemmikkeinä on ollut myös: talvikoita, gerbiileitä, kultahamstereita, roborovskeja, kääpiöluppa, okahiiriä, kiinankellosammakkoja, erakkorapuja, kummitussirkkoja, akaattikotiloita, kaloja ja sukarapuja.

 

 

Milla

Ensimmäinen lemmikkieläimeni on kääpiövillakoira Nella, joka tuli perheeseeni vuonna 2004. Nella kulkee yhä matkassani ja onkin jo monelle tuttu "kauppa-apulainen".
    Olen omistanut myös talvikoita, kiinankääpiöhamsteri, okahiiriä, kääpiökaneja, sauvasirkkoja, rukoilijasirkkoja ja akvaarioita.
    Tällä hetkellä kotonani majailee luppakorvainen risteytyskani Kyösti, Brasilian sateenkaariboa Mauno ja tietysti Nella-koira. 
   Olen pikkutytöstä asti ollut heppatyttö ja ratsastanut paljon sekä lomittanut talleilla satunnaisesti. Nykyisinkin hevosharrastus on lähellä sydäntä mutta ratsastus on harmillisesti jäänyt vähemmälle.