LIITY Arden Grange kasvattajaklubiin!

Arden Grangen kasvattajaklubin edut saat Faunatar-myymälöistä kautta maan!

Edut Arden Grangen kasvattajaklubissa:

1. Liittyessäsi Arden Grangen kasvattajaklubiin saat -25% alennuksen kaikista Arden Grange-sarjan kuivaruoista.

2. Ostaessasi yli 12 kpl 4 kg kissanruokasäkkejä tai 12 kpl 12 kg koiranruokasäkkejä samalla kertaa, toimitamme ne varastoltamme suoraan kotiisi, maksutta!

3. Aina, kun kasvatillasi on pentue, voit tilata pennuille maksuttoman PENTUPAKETIN. Pentupaketissa on kiva lelu jokaiselle pennulle, Arden Grange ruokaa annettavaksi uudelle omistajalle mukaan pennun uuteen kotiin, sekä -25% alennuskuponki pennun omistajan ensimmäistä Arden Grange-ostosta varten. HUOM: saadaksesi pentupaketin, tulee sinun ensin liittyä klubiin (linkit alempana) 

Säännöt Arden Grangen kasvattajaklubissa:

1. Kasvattajaklubiin voivat hakea Suomessa asuvat, Suomen Kissaliiton rekisteröimät kissankasvattajat tai Suomen Kennelliiton rekisteröimät koirankasvattajat.

2. Kasvattajaklubin edut ovat henkilökohtaisia.

3. Kasvattajaklubin jäsen tarjoaa lemmikeilleen ensisijaisesti Arden Grange-sarjan ruokia ja suosittelee niitä myös pentujen ostajille.

4. Tuotteiden jälleenmyynti on kielletty.

5. Kasvattajaklubin jäsen on oikeutettu jäsenetuihin ja kampanjoihin. Kasvattajaklubin tarjouksia ei voi yhdistää muihin tarjouksiin.

6. Arden Grange-kasvattajaklubin jäsenyys päättyy mikäli yllä mainitut säännöt eivät toteudu.

7. Arden Grange-kasvattajaklubin jäsen voi niin halutessaan päättää jäsenyytensä ilmoittamalla siitä kasvattajaklubin ylläpitäjälle.