Etsimme uusia bloggaajia ja vloggaajia!

Haluamme kannustaa bloggaajia ja vloggaajia jakamaan tarinoita lemmikkien kanssa elämisestä, ja haluamme auttaa eläinrakkaita seuraajia löytämään nämä tarinat.
Etsimme eläinrakkaita, aktiivisia julkaisijoita jo olemassa olevien bloggaajiemme lisäksi. Tarjoamme bloggareille ja vloggareille mahdollisuuden saada kanavansa esiteltäväksi Faunattaren kotisivuille -  ja mahdollisuuden tavoittaa näin kymmeniä tuhansia eläinrakkaita lukijoita.

 

Toivomme yhteydenottoja kaikilta eläinrakkailta bloggaamisesta ja/tai vloggaamisesta kiinnostuneilta ihmisiltä. Perusteemasi voi olla mitä vain eläimiin liittyvää: koiraharrastuksesta kissankasvatukseen, akvaariokalojen seuraamisesta kovakuoristen maailmaan tai vaikkapa undulaattien elämästä rotta-agilityyn -  kaikenlaiset eläinaiheet ovat sydäntämme lähellä!

Etsimme pitkäaikaisia ja aktiivisia ihmisiä, joilla on vähintään puoli vuotta olemassa ollut blogi tai vlogi, omine seuraajineen. Hakemamme henkilöt ovat hyvän tavan mukaisesti julkaisevia harrastajia, joiden kanssa yhteistyö sujuu mutkattomasti. Hakijat sitoutuvat noudattamaan yhteisiä pelisääntöjämme >> .

Valituilla bloggaajilla / vloggaajilla on mahdollisuus saada käyttöönsä tuotetestauksia tai muita hauskoja etuja, joista tiedotamme tarkemmin aina ajankohdan lähestyessä.

Ole rohkeasti yhteydessä alla olevan lomakkeen avulla!

KLIKKAA HAKULOMAKKEESEEN! >>