Bunnyn asiantuntijat ja aito eläinrakkaus

Bunny on perustettu rakkaudesta eläimiin. Bunnyn tavoitteena perustamisvaiheessa oli  - ja on edelleen - tuottaa ihanteellista ravintoa kaneille ja pikkujyrsijöille: ruokaa, joka vastaa kunkin lajin alkuperäiseltä levinneisyysalueelta löytyvää ravintoa ja kunkin lajin yksilöityjä tarpeita.
Bunnyn takana on 28 vuoden tutkimustyön opettama tietämys pieneläinten ravitsemuksesta ja hyvinvoinnista. Aivan syyttä Bunny ei siis ole Saksan markkinajohtaja erikoiskaupan pieneläinruoissa.

Mutta keitä ovat ihmiset Bunny-sarjan takana?
Kaikkiaan Bunny työllistää yli 60 ihmistä, esittelemme tässä neljä Bunnyn asiantuntijaa.

Birgit Zumbrock
Eläinlääkäri / tutkija

Birgit on tehnyt eläinrakkaudesta ammatin. Suuri määrä ”verta, hikeä ja kyyneleitä” eläinten hyväksi on Birgitillä takana, sillä eläinten hyvinvointi on hänen tärkeysjärjestyksessä asia numero yksi. Pitkäaikainen kokemus jyrsijöistä on antanut hänelle vankan asiantuntemuksen pikkujyrsijöiden ravitsemuksen ja terveyden saralle. Pieni eläintarha odottaa häntä kotonakin: vapaa-aikaa rikastuttaa vilkas kaniperhe ja kolme ihastuttavaa chinchillaa.

Katharina Engling
Markkinointi, koulutus, tutkimus ja kehitys

Katharina Engling on niin sanotusti Bunnyn kallioperä. Hän on ollut mukana pienten nisäkkäiden tutkimustyössä ja ruokinnan kehittämisessä jo yli 20 vuotta. Hän tietää sen, mitä on tiedettävä eläinten kehityksestä, lajikohtaisista vaatimuksista sekä eläimille suunnatuista tuotteista. Hänen osuutensa Bunnyssa sai alkunsa Katharinan rakkaudesta kaneihin – ja niiden lisäksi hänen eläinperheeseensä kuuluu kaksi koiraa.

Svenja Cebulla
yhteisöjohtaminen

Svenja on jo pitkään ollut innokas lemmikkieläinharrastaja. Jo varhaislapsuudessa hänen sydäntään lähellä olivat pikkujyrsijät ja kanit. Lukuisat marsut, kanit, hiiret ja muut ovat vuosien varrella saaneet hänen luotaan rakastavan kodin. Tällä hetkellä hänen arkeaan piristää neljä gerbiiliä, lisäksi hänellä on kaksi koiraa ja hevonen. Hän on opiskellut eläintenhoitoa Alankomaissa ja löytänyt työnsäkin intohimoisesti rakastamiensa eläinten saralta.

Ursula Englisch
Tuotantojohtaja

Laaduntarkkailun suhteen Ursula on niin pikkutarkka, että voisi kuvitella laadunvarmistuksen tulevan suoraan hänen DNA:staan. Ainoastaan ne tuotteet, jotka täyttävät kaikki vaatimukset 100 prosenttisesti, pääsevät elintarvikekehittäjä Ursulan sekä hänen tiiminsä tarkkaavaisten silmien ja asiantuntemuksen läpi tuotantoon asti.

Esittelyjen lähde: LINKKI >>

Bunny-tuoteperhe sisältää laajasti tuotteita kanien ja jyrsijöiden täysravinnoista heiniin, aktivointiin ja herkkuihin. Sarjasta löytyy myös erilaisia pohjamateriaaleja ja hygieniatuotteita.
Tuotteiden kehityksessä raaka-aineiden laadulla on ensisijainen merkitys – esimerkiksi kanien ja marsujen pellettiruokien oikeaan kuitumäärään on kiinnitetty suuresti huomiota, ruoat sisältävätkin 42 erilaista, tarkkaan valittua heinäkasvia. Kaikki Bunnyn ravinnot on valmistettu ilman geenimuunneltuja organismeja, sekä ilman soijaa, maitotuotteita, väri-ja säilöntäaineita, lisättyä sokeria tai makuaineita.
Tutustu tuotteisiin ja katso myymäläsaatavuudet verkkokaupastamme: LINKKI >>