Suositut lemmikkilehdet nyt Faunatar-myymälöistä!

 

Lehtien lukeminen on rentouttavaa, mielenkiintoista ja hauskaa puuhaa kaikenikäisille eläinihmisille.
Nyt myymälöissämme tarjolla Canis, Meidän Koira ja KissaFani -lehtien uusimmat irtonumerot. Osta itselle, tai vaikka lahjaksi! Näitä lehtiä luetaan pitkään, onhan sisältönä asiaa rakkaista lemmikeistämme.

 

CANIS

Canis on suomalainen, jo yli 10 vuoden ajan ilmestynyt koiraharrastajan tietolehti. Lehdessä
julkaistaan mielenkiintoisia ja asiantuntevia artikkeleita mm. koirien käyttäytymisestä, koulutuksesta, hyvinvoinnista sekä harrastuslajeista.

Huhtikuun numerossa kerrotaan laajasti koiran ruokinnasta ja ravitsemuksesta. Lisäksi lehdestä löytyy ohjeet varman paikallaolon sekä sujuvan peruutuksen opettamiseen. Ruotsalaiset agilitygurut Eva Bertilsson ja Emelie Johnson Vegh kertovat artikkelissaan, miten toimia, kun koira tekee radalla virheen.

Hinta:
Irtonumero 8,50
Kestotilaus 48,00

 

Osta irtonumero verkkokaupastamme

Etsi lähin Faunatar-myymälä

Kestotilaus (48,00)

MEIDÄN KOIRA
Meidän koira on erinomainen asia- ja viihdelehti koko perheelle. Sisällön aiheryhmittely on monipuolinen. Ihmisen läheisimmästä ystävästä koirasta esittelemme jokaisessa numerossa rotuja, kasvatusta ja hoitoa.

 

Hinta:
Irtonumero 6,90
Kestotilaus 25,00 €/vuosi koodilla MKFR17,

Osta lehti verkkokaupastamme

Etsi lähin Faunatar-myymälä

Kestotilaus

KISSAFANI

Tuoreinta tietoa jokaiseen kissatalouteen!

Lämminhenkinen ja odotettu Kissafani välittää asiatiedon lisäksi kissoihin liittyvää tunnepuolta. Upeat värikuvat sekä perusteelliset rotukissaesittelyt ovat saaneet hyvää palautetta lehden asiantuntevilta lukijoilta. Heidän joukossaan on niin kissaharrastuksen vasta aloittaneita kuin pidemmälle edenneitä näyttelykonkareita ja kasvattajia.

 

Hinta:
Irtonumero 6,90
Kestotilaus 28,00/1.vuosi - käytä koodia KFFR17 

Osta irtonumero verkkokaupastamme

Etsi lähin Faunatar-myymälä

Kestotilaus