UUTTA! Cunipic nyt Suomessa!

 
Faunatar-myymälöihin on nyt saapunut mahtava uutuus kaneille, marsuille, chinchilloille ja deguille.
Ylpeinä esittelemme 100% luonnolliset, asiantuntijoiden suunnittelemat Cunipic Alpha Pro ja Cunipic Naturaliss ruoat!
 

CUNIPICIN TARINA

Vuonna 1994 perustettu perheyritys CUNIPIC aloitti toimintansa kasvattamalla kaneja. Kahdeksan vuoden kaninkasvatuksen jälkeen Cunipic laajensi kasvatustyönsä jyrsijöihin.

Eläinten kasvatuksen mukanaan tuomat kokemukset eri lajien hyvinvoinnista ja oikeasta, luonnonmukaisesta ruokinnasta aikaansai tarpeen aivan uuden tyyppiselle ruokasarjalle. Niinpä, vuonna 2005, Cunipic lanseerasi ruokasarjansa jyrsijöille.

Cunipicilla on omat maatilansa vihannesten, heinien ja muiden tuotevalikoimista löytyvien raaka-aineiden kasvattamiseen. Lajikohtaiset ruokavaihtoehdot suunnitellaan siltä pohjalta, mitä kukin laji söisi luonnossa eläessään, näin ravintokokonaisuus vastaa parhaiten juuri kyseisen eläimen hyvinvointivaatimuksia.

Tämä arvostettu brändi on tänä päivänä saatavilla yli kolmestakymmenestä maasta. Nyt myös Suomesta!

CUNIPICIN FILOSOFIA

Cunipic on eläinten ystävien omistama perheyritys.
Cunipicilla työskentelevien ihmisten intohimona on etsiä uusia tapoja edistää eläinten hyvinvointia. Cunipic arvostaa sitä, että jokainen lemmikki on perheenjäsen, tärkeä ja rakas.
Toiminnan peruspilareina ovat:

Kasvatustyön laadukkuus. Terveet, hyvinvoivat eläimet ovat kaiken toiminnan ydin.
Panostaminen parhaisiin mahdollisiin raaka-aineisiin lemmikkiruokien valmistuksessa.
Lemmikkien ja lemmikkien omistajien välisen suhteen tukipilarina toimiminen.
Ihmisten opastus ja koulutus, jotta tietotaito riittää takaamaan lemmikin pitkän ja onnellisen elämän.

Cunipicin menestys maailmalla on tulosta siitä, että jokainen Cunipicilla työskentelevä ihminen rakastaa eläimiä ja tekee työtään eläimille omistautuneesti.

"Eläimet ansaitsevat parasta. Ei enempää, ei vähempää."

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mitä on Alpha Pro?

Alpha Pro on kaneille, marsuille ja chinchilloille kehitetty täysravinto, jonka lisäksi lemmikkisi tarvitsee ainoastaan kuivaheinää saadakseen kaikki tarvitsemansa ravintoaineet terveeseen, hyvään elämään.
Alpha Pro on pellettiruoka, jonka jokainen pelletti sisältää kaikki maistuvat raaka-aineet. Tämä estää valikoivaa syömistä ja lemmikkisi saa ravinnostaan tasaisesti kaikki tarvitsemansa ainesosat.

Muista jyrsijöiden ja kanien täysravinnoista poiketen kanien, marsujen ja chinchilloiden Cunipic Alpha Pro on täysin viljaton.
Nämä edistykselliset pelletit on puristettu normaaleista pellettiruoista poiketen hyvin alhaisessa lämpötilassa. Tämä valmistustapa säilyttää raaka-aineiden kaikki ominaisuudet. Kuidut, vitamiinit, aminohapot ja muut eläimen hyvinvoinnille tärkeät ainesosat eivät tuhoudu, vaan pysyvät toimintakuntoisina ja laadukkaina.

 

Mitä on Naturaliss?

Naturaliss on kaneille ja jyrsijöille kehitetty täysravinto.
Pyreneitten vuoristolla kasvava alppiheinä tekee tästä ruoasta mahtavan monipuolisen ravinnon kaikille heinän-ja kasvisten syöjille. Alppiheinä sisältää yli 40 kasvilajia: natoja (Festuca), italianraiheinää (Lolium multiflorum), esparsettia (Onobrychis viciifolia), hopeaturikkaa (Teucrium polium) ja paljon, paljon muuta.
  Heinien, ruohojen, yrttien ja kukkien lisäksi Naturaliss sisältää korkealuokkaisia pellettejä, joiden muotoilussa on huomioitu kunkin eläinlajin suun ja hampaiden oikeanlainen työskentely.

Naturaliss sopii loistavasti tarjottavaksi Alpha Pro-ravinnon lisänä. Näin saat eläimellesi mukavaa vaihtelua, maukkautta ja monipuolisuutta sen ravintoon.

 

Tutustu myös näihin uutuuksiin: