Effektri dog koirien hyvinvointiin

 

EFFEKTRI DOG LISÄRAVINNE KOIRILLE

- Hoitaa allergiaa
- Hidastaa ja pysäyttää nivelrikkoja
- Kehittää vastustuskykyä
- Vaikuttaa positiivisesti koirasi käyttäytymiseen
- Vahvistaa ja parantaa turkin hyvinvointia
- Vaikuttaa positiivisesti aivojen kehitykseen
- Myötävaikuttaa joustavien nivelten ja lihasten kehittymiseen
- Vaikuttaa koiran hedelmällisyyteen
- Tulehdusperäisten sairauksien ehkäisyyn

Laatu- ja GMP-sertifioitu Effektri

Valitsemalla GMP-laatusertifioidun Effektrin voit yhdellä tuotteella edistää eläimen hyvinvointia ja palauttaa rasvahappojen luonnollisen tasapainon ruokavalion kautta. Effe on helppo ja mukava annostella, se on riittoisaa ja sen kyky säilyä hapettumattomana on omaa luokkaansa. Avomeren kaloista puristettava öljy on suodatettu epäpuhtauksista sekä raskasmetalleista, ja se sopii täydellisesti eläinten ravinnoksi. Tuotteen kehityksessä on optimoitu omega-3-6-9 rasvahappojen keskinäinen suhde, joka takaa parhaan mahdollisen imeytymisen ja pitkäkestoisen vaikutuksen. Kansainvälisessä tutkimuksessa saavutettiin läpimurto kun laadukkaaseen, runsaasti EPA:a ja DHA:ta sisältävään kalaöljyyn lisättiin korkeat polyfenoliarvot sisältävää kylmäpuristettua neitsytoliiviöljyä sekä E- ja D-vitamiinia. Tuote on ainutlaatuinen ja vastaavaa ei ole markkinoilla!

Yksinkertaisesti

Tuotekehityksen ja tutkimustyön tuloksena löydettiin oikeat ainesosat ja suhteet joiden avulla välttämättömien omega-3-rasvahappojen EPA (eikosapentaeenihappo) ja DHA (dokosaheksaeenihappo) rakenne säilyy vahingoittumattomana elimistössä mahdollisimman pitkään. Omega-3 rasvahappojen terveysvaikutuksen hyödyntämiseksi niiden tulisi vaikuttaa eläimessä ympäri vuorokauden. Säännöllinen ja ohjeistettu annostelu poistaa solutasolla esiintyvää matala-asteista tulehdusta, joka eläimillä pääsääntöisesti johtuu yliprosessoidusta tai turhan yksipuolisesta, kasviöljyillä täydennetystä ruokavaliosta. Nykyään harvan eläimen ruokavalio koostuu luonnonmukaisesti tuotetusta rehusta tai riistasta, joita hevonen ja koira normaalisti suosisi. Tutkimusten mukaan nimenomaan kalasta saatavat EPA- ja DHA-rasvahapot toimivat elimistössä tehokkaimpina tulehduksen ehkäisijöinä ja niiden määrää tulisi molempien kohdalla lisätä. EPA:n ja DHA:n lisäksi kolmas omega-3 sarjan rasvahappo ALA (alfalinoleenihappo) on välttämätön, jota eläin saa kasviperäisestä ruokavaliosta. Eläimen kyky muuttaa ALA:ta tulehdusta ehkäiseviksi rasvahapoiksi ei kuitenkaan ole riittävä.

Omega-6 LA (linolihappo) on myös välttämätön rasvahappo, jota eläimet saavat kasvikunnan tuotteista. Kuitenkin liika omega-6-sarjaan kuuluvien arakidonihappoa tuottavien ruoka-aineiden toistuva saanti tuottaa kudoksissa tulehdussytokiineja. Omega-6:n liiallinen saanti aiheuttaa ihmisten lisäksi myös eläimissä tulehdustiloja ja epätasapainoa. Jotta eläin pysyy terveenä, sen tulee saada kaikkia välttämättömiä rasvahappoja sopivassa suhteessa. Effe tekee vaikean kuuloisesta asiasta helppoa, kokeile ja hämmästy!

Mikä Omega vaikuttaa mihinkin? Lue lisää >>

Hapettumisen estämisen merkitys

Vapaana meressä kasvaneista kalojen ravintoketjun alkupäähän kuuluvista, pienistä rasvaisista kaloista suodatettava öljy, neitsytoliiviöljyn antioksidantit, sekä D- ja E-vitamiini, ja niiden oikeat suhteet ovat mahdollistaneet poikkeukselliset tulokset. Näiden ainesosien ainutlaatuinen yhdistelmä hidastaa merkittävästi kalaöljyn hapettumista antaen tuotteelle paremman tehokkuuden.

Valmisteen laadusta riippuen, tuote yleensä menettää parhaan potentiaalisen hyötyvaikutuksen hapen ja lämmön vaikutuksesta. Eläimen elimistö tarvitsee välttämättömiä rasvahappoja oikeassa suhteessa läpi vuorokauden, joten laatu on ratkaiseva tekijä tehokkuutta mitattaessa. Tuote valmistetaan tarkoin valituista raaka-aineista ja sen sisältämät ainesosat pidentävät säilyvyyttä ja parantavat imeytyvyyttä. Korkealuokkaisen kalaöljyn omega-3 rasvahapot imeytyvät tehokkaasti ja hapettumatta myös kovassa rasituksessa ympäri vuorokauden. Effen avulla voit parantaa ympärivuorokautista suojaa mahdollisia kroonisia tulehdusperäisiä sairauksia vastaan.

Tuotteen oikea käyttö

Ennen käytön aloittamista on hyvä huomioida tuotteen ominaisuuksista seuraavia asioita.
Tuote imeytyy normaalia paremmin ja se saattaa aiheuttaa alkuvaiheessa esim. eläimen karvan nopeaa uusiutumista. Ulosteen koostumus voi hetkellisesti aiheuttaa kysymysmerkkejä tai iho saattaa kutista. Ei hätää! Ole huoleti, sillä muutos vaatii aikaa. Solujen aineenvaihdunnan kiihtyessä myös kuona poistuu tehokkaammin. Normaalisti vaikutus alkaa muutamassa viikossa, jonka myötä positiiviset pidempikestoiset vaikutukset vahvistuvat keskimäärin kolmen kuukauden kuluessa aloittamisesta. On tärkeä huomioida, että rasvahappojen annostelu ei toimi kuuriluontoisesti, vaan siitä tehdään osa päivittäistä ruokavaliota.

Annosteluohjeet: 

Koiran paino < 5 kg: annos 2-3 ml      
Koiran paino 5-10 kg: annos 5 ml     
Koiran paino 10-30 kg: annos 7,5 ml     
Koiran paino > 30 kg: annos 10 ml    
Katso tuotteen myymäläsaatavuudet verkkokaupastamme >>

Kuivaveritesti

Halutessasi voit mittauttaa rasvahapot DBST kuivaveri-analyysilla, jonka avulla saat kattavan tiedon rasvahappojen nykytilasta ja ohjeita ruokavalion noudattamiseksi Effektrin kanssa.

Testissä ja tulostettavassa raportissa keskitytään monityydyttymättömiin omega-6 sekä omega-3 rasvahappoihin. Ne ovat välttämättömiä eläinten terveyden kannalta, eikä eläin pysty niitä itse muodostamaan. Omega-6 ja omega-3-rasvahapot tulee saada päivittäisestä ruokavaliosta. Testillä selviää onko ruokavalio tulehdusta edistävä vai sitä ehkäisevä.

Monet sairaudet ja oireet johtuvat elimistön väärästä välttämättömien omega-6 ja omega-3 rasvahappojen suhteesta. Yleisiä oireita: ihottuma ja kutina, ruoansulatushäiriöt, allergia, nivelrikko, krooninen tulehdus, levottomuus ja heikko immuunipuolustus. Mikäli epäilet matala-asteisen tulehduksen vaivaavan, suosittelemme mittaamaan 11:st rasvahapon tasot kätevän kuivaverianalyysin avulla. Tuotteen kehityksessä optimoidaan omega-3 -6 -9 rasvahappojen keskinäinen suhde, joka takaa parhaan mahdollisen imeytymisen ja pitkäkestoisen vaikutuksen. Effe Balance- tuotteiden tehtävä eläimen elimistössä on palauttaa ja ylläpitää optimaalinen omega-6 ja omega-3 välinen suhde. Välttämättömien omega-6 ja omega-3 rasvahappojen välinen suhde on tutkitusti yksi merkittävimmistä yksittäisestä tekijästä terveen eläimen päivittäisessä toiminnassa. Laadukas kalaöljyn EPA:aa DHA:ta ja neitsytoliiviöljyä sisältävä valmiste poistaa tulehdusta aiheuttavia tekijöitä elimistöstä. Luonnollinen tasapaino lisää terveyttä ja suorituskykyä!

Matala-asteinen tulehdus on usein huomaamaton ja se ”nakertaa” elimistöä ajan kuluessa. Tämä voi kokretisoitua erilaisina terveyshaasteina eläimen elämän aikana. Tulehdus on usein havaittavissa ulkoisesti, mutta joskus se on huomaamatonta, jolloin Balance Kit -testillä voidaan varmistaa onko ruokavalio tulehdusta edistävä vai sitä ehkäisevä. DBST -testillä saa helpottavaa tietoa siitä, onko koirasi ruokavalio tasapainoinen rasvojen osalta. Sisältääkö ruoka riittävästi ja oikeassa suhteessa välttämättömiä omega-6 ja omega-3 rasvahappoja.

Testi on suositeltavaa teettää alan ammattilaisella. Balance Kit -pakkauksessa on selkeät ohjeet vaihe vaiheelta, joita seuraamalla varmistat testin onnistumisen.