Effektri Dog

EFFEKTRI DOG

LISÄRAVINNE KOIRILLE

Mihin Effektri Dog:lla on mahdollista vaikuttaa?

- Hoitaa allergiaa
- Hidastaa ja pysäyttää nivelrikkoja
- Kehittää vastustuskykyä
- Vaikuttaa positiivisesti koirasi käyttäytymiseen
- Vahvistaa ja parantaa turkin hyvinvointia
- Vaikuttaa positiivisesti aivojen kehitykseen
- Myötävaikuttaa joustavien nivelten ja lihasten kehittymiseen
- Vaikuttaa koiran hedelmällisyyteen
- Tulehdusperäisten sairauksien ehkäisyyn

Lataa tästä Effektri Dog opas: LINKKI >>
 

 

Laatu- ja GMP-sertifioitu Effektri

Valitsemalla GMP-laatusertifioidun Effektrin voit yhdellä tuotteella edistää eläimen hyvinvointia ja palauttaa rasvahappojen luonnollisen tasapainon ruokavalion kautta. Effe on helppo ja mukava annostella, se on riittoisaa ja sen kyky säilyä hapettumattomana on omaa luokkaansa. Avomeren kaloista puristettava öljy on suodatettu epäpuhtauksista sekä raskasmetalleista, ja se sopii täydellisesti eläinten ravinnoksi. Tuotteen kehityksessä on optimoitu omega-3-6-9 rasvahappojen keskinäinen suhde, joka takaa parhaan mahdollisen imeytymisen ja pitkäkestoisen vaikutuksen. Kansainvälisessä tutkimuksessa saavutettiin läpimurto kun laadukkaaseen, runsaasti EPA:a ja DHA:ta sisältävään kalaöljyyn lisättiin korkeat polyfenoliarvot sisältävää kylmäpuristettua neitsytoliiviöljyä sekä E- ja D-vitamiinia. Tuote on ainutlaatuinen ja vastaavaa ei ole markkinoilla!

Yksinkertaisesti

Tuotekehityksen ja tutkimustyön tuloksena löydettiin oikeat ainesosat ja suhteet joiden avulla välttämättömien omega-3-rasvahappojen EPA (eikosapentaeenihappo) ja DHA (dokosaheksaeenihappo) rakenne säilyy vahingoittumattomana elimistössä mahdollisimman pitkään. Omega-3 rasvahappojen terveysvaikutuksen hyödyntämiseksi niiden tulisi vaikuttaa eläimessä ympäri vuorokauden. Säännöllinen ja ohjeistettu annostelu poistaa solutasolla esiintyvää matala-asteista tulehdusta, joka eläimillä pääsääntöisesti johtuu yliprosessoidusta tai turhan yksipuolisesta, kasviöljyillä täydennetystä ruokavaliosta. Nykyään harvan eläimen ruokavalio koostuu luonnonmukaisesti tuotetusta rehusta tai riistasta, joita hevonen ja koira normaalisti suosisi. Tutkimusten mukaan nimenomaan kalasta saatavat EPA- ja DHA-rasvahapot toimivat elimistössä tehokkaimpina tulehduksen ehkäisijöinä ja niiden määrää tulisi molempien kohdalla lisätä. EPA:n ja DHA:n lisäksi kolmas omega-3 sarjan rasvahappo ALA (alfalinoleenihappo) on välttämätön, jota eläin saa kasviperäisestä ruokavaliosta. Eläimen kyky muuttaa ALA:ta tulehdusta ehkäiseviksi rasvahapoiksi ei kuitenkaan ole riittävä.

Omega-6 LA (linolihappo) on myös välttämätön rasvahappo, jota eläimet saavat kasvikunnan tuotteista. Kuitenkin liika omega-6-sarjaan kuuluvien arakidonihappoa tuottavien ruoka-aineiden toistuva saanti tuottaa kudoksissa tulehdussytokiineja. Omega-6:n liiallinen saanti aiheuttaa ihmisten lisäksi myös eläimissä tulehdustiloja ja epätasapainoa. Jotta eläin pysyy terveenä, sen tulee saada kaikkia välttämättömiä rasvahappoja sopivassa suhteessa. Effe tekee vaikean kuuloisesta asiasta helppoa, kokeile ja hämmästy!

Mikä Omega vaikuttaa mihinkin? Lataa esite >>

Hapettumisen estämisen merkitys

Vapaana meressä kasvaneista kalojen ravintoketjun alkupäähän kuuluvista, pienistä rasvaisista kaloista suodatettava öljy, neitsytoliiviöljyn antioksidantit, sekä D- ja E-vitamiini, ja niiden oikeat suhteet ovat mahdollistaneet poikkeukselliset tulokset. Näiden ainesosien ainutlaatuinen yhdistelmä hidastaa merkittävästi kalaöljyn hapettumista antaen tuotteelle paremman tehokkuuden.

Valmisteen laadusta riippuen, tuote yleensä menettää parhaan potentiaalisen hyötyvaikutuksen hapen ja lämmön vaikutuksesta. Eläimen elimistö tarvitsee välttämättömiä rasvahappoja oikeassa suhteessa läpi vuorokauden, joten laatu on ratkaiseva tekijä tehokkuutta mitattaessa. Tuote valmistetaan tarkoin valituista raaka-aineista ja sen sisältämät ainesosat pidentävät säilyvyyttä ja parantavat imeytyvyyttä. Korkealuokkaisen kalaöljyn omega-3 rasvahapot imeytyvät tehokkaasti ja hapettumatta myös kovassa rasituksessa ympäri vuorokauden. Effen avulla voit parantaa ympärivuorokautista suojaa mahdollisia kroonisia tulehdusperäisiä sairauksia vastaan.

Tuotteen oikea käyttö

Ennen käytön aloittamista on hyvä huomioida tuotteen ominaisuuksista seuraavia asioita.
Tuote imeytyy normaalia paremmin ja se saattaa aiheuttaa alkuvaiheessa esim. eläimen karvan nopeaa uusiutumista. Ulosteen koostumus voi hetkellisesti aiheuttaa kysymysmerkkejä tai iho saattaa kutista. Ei hätää! Ole huoleti, sillä muutos vaatii aikaa. Solujen aineenvaihdunnan kiihtyessä myös kuona poistuu tehokkaammin. Normaalisti vaikutus alkaa muutamassa viikossa, jonka myötä positiiviset pidempikestoiset vaikutukset vahvistuvat keskimäärin kolmen kuukauden kuluessa aloittamisesta. On tärkeä huomioida, että rasvahappojen annostelu ei toimi kuuriluontoisesti, vaan siitä tehdään osa päivittäistä ruokavaliota. Halutessasi voit mittauttaa rasvahapot DBST kuivaveri-analyysilla, jonka avulla saat kattavan tiedon rasvahappojen nykytilasta ja ohjeita ruokavalion noudattamiseksi Effektrin kanssa. Kysy lisätietoja analyysin tekemisestä myymälöistämme, tai katso linkin takaa >>.

Annosteluohjeet: 
Koiran paino < 5 kg: annos 2-3 ml      
Koiran paino 5-10 kg: annos 5 ml     
Koiran paino 10-30 kg: annos 7,5 ml     
Koiran paino > 30 kg: annos 10 ml    

Katso tuotteen myymäläsaatavuudet verkkokaupastamme >>