Hyvästit pölyäville pohjamateriaaleille!

 
 
 
Elviiran PaperiPehku on saanut ilmiömäisen vastaanoton, eikä syyttä. Tuote on uskomattoman imukykyinen ja jättääkin reippaasti taakseen tähän asti myydyt paperipohjaiset pellettikuivikkeet - eron huomaat yllä olevasta videosta, jossa vertaamme Elviiran PaperiPehkua kilpailevaan tuotteeseen.
Tuote sopii erinomaisesti kaneille, jyrsijöille, linnuille, kissoille, freteille ja monille terraarioeläimille.
 
Lemmikkieläinmarkkinoilla on lukematon määrä erilaisia, eri materiaaleista tehtyjä kuivikkeita. Etenkin jyrsijöillä ja kaneilla on perinteisesti käytetty kutterinpurua, mutta jokainen purua käyttänyt on varmasti huomannut, kuinka puru pölisee. Lisäksi puru saattaa sotkea eläimen pitopaikan ympäristönkin lentäessään turhan helposti lattialle saakka. Pölyinen pohjamateriaali aiheuttaa sotkun lisäksi pahimmillaan hengitystieinfektioita purussa kahlaavalle eläimelle, joten tarve pölyttömälle vaihtoehdolle on selkeästi olemassa. Selluloosasta valmistettu Elviiran PaperiPehku ei pölise, siksi se on turvallinen vaihtoehto herkillekin pikkulemmikeille.
    Kissamaailmassa on jo pitkään suosittu paperipohjaisia kuivikkeita, mutta niiden imukyky ei aivan ole vastannut niihin odotuksiin, joita kissaihmiset ovat kaivanneet. Kissatkaan eivät arvosta kosteaa, pisunhajuista vessalaatikkoa ja omaehtoisina eläiminä osaavat sen kyllä ilmaista - vaikka lirauttamalla protestipissan lähimpään kukkaruukkuun. Kissan kuivikkeessa imukyvyllä on siis suuri merkitys, ja siihen on ratkaisuna Elviiran PaperiPehku.
    Matelijoita on valtavasti erilaisia, joten tarpeet pohjamateriaalienkin suhteen vaihtelevat tropiikin karikkeesta rutikuivaan aavikkoon. Pölytön ja lisäaineeton Elviiran PaperiPehku sopii pohjamateriaaliksi esimerkiksi monille lauhkean ilmaston alueen matelijalajeille. Keskustele henkilökuntamme kanssa tarkemmin siitä, onko Elviiran PaperiPehku matelijallesi sopivin vaihtoehto, vai vastaisiko jokin muu tuote paremmin juuri kyseisen lajin tarpeisiin.
    Lintujen lentohäkin pohjalle ja fretin pisulaatikkoon Elviiran PaperiPehku sopii loistavasti. Lintujen lentely ei saa PaperiPehkua leijailemaan muualle asunnon lattialle, ja pölylle herkkä fretti sietää tämän pölyttömän materiaalin vessassaan hienosti.

     Vinkki: mikäli et aiemmin ole käyttänyt pellettimuotoista materiaalia lemmikkisi kuivikkeena, on erityisesti kissojen ja frettien kanssa hyvä totuttaa lemmikki uuteen materiaaliin sekoittamalla PaperiPehkua osittain vanhaan, tuttuun materiaaliin. Näin hieman tarkempikin lemmikki hyväksyy uuden kuivikkeensa nopeammin.

 

Elviiran Paperipehku

Ominaisuuksia:
- Pölytön
- Hajuton
- Valmistetaan selluloosasta (lajiteltu ja puhdas kierrätyspaperi)
- Lisäaineeton
- Uskomaton imukyky
- 100% kompostoituva

Elviiran Paperipehku 3,5kg OVH 11,95
Elviiran Paperipehku 11,5kg OVH 29,95