Esittelyssä Faunatar Porvoo

Lintu vai kala?  ....  Vai saisiko olla molemmat?

Faunatar Porvooseen hurautat autolla pääkaupunkiseulta noin puolessa tunnissa. 450 neliön kokoinen asiantuntijaliike sijaitsee Porvoon keskustassa heti vanhan sillan jälkeen oikealla.

 

Kokeneet kauppiaat ja koulutettu henkilökunta

Faunatar Porvoon kauppiaina toimivat niin ikään Jumbossa ja Ristikossa Faunatar-myymälöitä emännöivät Sari Niemenmaa ja Tuire Kajas. Pitkällinen kauppiaskokemus, loppumaton eläinrakkaus ja innostunut ote asiakaspalveluun ovat mahdollistaneet lukemattomat tyytyväiset asiakkaat ja lukemattomien lemmikeiden oikeanlaisen hoidon. Kuten Faunatar-ketjun henkilökunnasta niin moni muukin, on myös Porvoon Faunattaren vakituisesta henkilökunnasta suurin osa suorittanut pieneläinhoitajan ammattitutkinnon, joten sloganimme ”palveleva asiantuntija” ei ole liioiteltu.

Suloiset pienlemmikit

Porvoon Faunattaressa myynnissä olevat jyrsijät, kanit ja linnut asustavat rauhallisessa eläinhuoneessa tilavissa ja puhtaissa tiloissaan. Eläinhuoneen asukkaat hoidetaan huolellisesti joka päivä, heti ensimmäisenä kun liikkeeseen saavutaan. Jokapäiväiseen hoitoon kuluu aikaa kiitettävästi, mutta ajankäytöstä ei tingitä.
    Eläimiä ja lintuja voi käydä ihastelemassa ja samalla tutustua lajien hoitoon henkilökuntamme opastuksella. Jokaiselle eläimen ostajalle tai ostoa harkitsevalle mukaan annetaan tarkat hoito-ohjeet niin suullisesti kuin kirjallisestikin. Vinkkejä ja neuvoja kerrotaan myös silloin, kun eläin jo on muuttanut uuteen kotiinsa, henkilökuntamme kiinnostus myytyyn eläimeen ei lopahda ostotapahtuman jälkeen.  
    Eläinhuoneessa vipeltävien pikkulemmikeiden lisäksi liikkeessä on laajalti erilaisia ravitsevia ruokia, myös herkkuhetkiin varmasti jokaiselle pikkulemmikille löytyy oma suosikkinsa. Tarvikkeita kaneille ja jyrsijöille on laidasta laitaan. Mökit, aktivointilelut, kupit, pehkut, vitamiinit ja monet muut tuotteet pikkulemmikeiden tarpeisiin kuuluvat myymälän perusvalikoimaan. Häkkivalikoimassa ei ole tyydytty vain perusmalleihin, vaan saatavilla on myös erityisen tilavia metallihäkkejä esimerkiksi chinchilloille ja rotille.

Terraarioeläimiä laidasta laitaan

Terraarioharrastus on Suomessa jo pitkään ollut vahvaa. Porvoon Faunattaren valikoima erilaisissa terraariotuotteissa palveleekin terraarioharrastajia aloittelijasta jo kokeneempaankin konkariin. Täältä löydät terraarioeläinten tarvikkeet ja ruoat – myös elävät ruokahyönteiset. Niin, ja tietenkin itse eläimet; liskot, kilpikonnat, käärmeet ja sammakkoeläimet. Uusinta uutta terraarioharrastuksessa ovat hurmaavat hittiäiset, nuo pienet ja sympaattiset kovakuoriaiset sekä kovakuoriaisten toukat. Näitä kannattaa tulla ihastelemaan. Mutta varoituksen sana: kovakuoriaiset vievät sydämesi mennessään, harrastuksena hittiäiset ovat vertaansa vailla!
    Liikkeessä on kovakuoriaisten lisäksi vaihteleva valikoima muitakin selkärangattomia, kuten kotiloita, tarantulia ja kummitussirkkoja.

 

Elämää pinnan alla

Akvaariota myymälässä on runsaasti, myynnissä olevien kalojen lajilista on pitkä. Lajeista löytyvät aloittelevan, sekä hieman vaativammankin harrastajan kaipaamat kalat ja kasvit, jokaiselle akvaristille mieleisensä lajit. Erikoisempaa kalalajia haikaileva voi tilata kaipaamansa lajin erikoistilauksenakin.
    Makenaveden kalojen lisäksi myynnissä on kauniit kasvit ja laaja kirjo tarvikkeita onnistuneeseen akvaarionhoitoon.

Valmiita paketteja

Liikkeessä on myytävänä myös erilaisia valmiiksi koottuja kaapillisia akvaariopaketteja. Tarvittaessa onnistuu myös kotiinkuljetus. Myös pikkulemmikin tai terraarioeläimen ostajalle myymälässä kootaan tarpeita vastaava starttipaketti, joten uuden lemmikin hankinta on helppoa, kun kaiken saa samasta paikasta.

Koiria ja kissoja unohtamatta

Tarvikkeiden ja herkkujen lisäksi kissoille tarjolla olevat ruokamerkit mm. Arden Grange, Orijen ja Acana, Ziwipeak, Iams, Royal Canin sekä monipuolinen valikoima kissoille sopivaa raakaruokaa.

Koirille löytyy tarvikkeiden ja herkkujen lisäksi monipuolinen valikoima Muschin ja Murkiksen pakasteruokia, kuivaruokamerkeistä mainittakoon Arden Grange, Eukanuba, Orijen ja Acana, Ziwipeak, Golden Eagle, James Wellbeloved, Royal Canin ja Nutro.

Lomahoitoa ja kynsienleikkausta

Porvoon Faunatar vastaanottaa pienlemmikeitä täysihoitovieraiksi ympäri vuoden. Eläin tuodaan paikalle omassa häkissään tai terraariossaan ja hoidon yksilölliset tarpeet huomioidaan tarkasti. Myymälän koulutettu henkilökunta palvelee myös koirien, kanien ja pikkujyrsijöiden kynsienleikkauksissa. Täysihoidosta ja kynsienleikkauksesta on hyvä sopia aina etukäteen vaikkapa puhelimitse.

 

Tervetuloa tutustumaan täyden palvelun eläinkauppaan Porvoon keskustaan!

Yhteystiedot:
Faunatar Porvoo, Satupet Oy
Runeberginkatu 36, 06100 PORVOO

Puh. 019-524 4642

Arkisin 10-19, lauantaisin klo 10-16

E-mail: porvoo(at)faunatar.fi