Faunatar-Klubi

TARJOUKSIA JATKUVASTI!

Klubi-tarjouksia eläinystäville löydät myymälöistämme jatkuvasti. Klubin tarjoustuotteet vaihtuvat kahden kuukauden välein.
KATSO TARJOUKSET >>

LIITY MAKSUTTA
Voit liittyä jäseneksi myymälässämme tai netissä. Myymälässä Klubijäsenyytesi rekisteröityy järjestelmäämme saman tien. Netin kautta rekisteröitymiseen menee noin viikon verran. Molemmat tavat ovat maksuttomia eivätkä sido sinua mihinkään.

MITÄ ENEMMÄN PISTEITÄ, SITÄ ENEMMÄN ALENNUSTA KLUBIN TARJOUSTUOTTEISTA
Faunatar-Klubiin kuuluessasi saat pisteitä jokaisesta ostoksestasi. Mikäli rekisteröidyt Klubiin ilmoittamaasi sähköpostiosoitetta käyttäen verkkokauppaamme ja teet ostokset verkkokauppaan sisään kirjautuneena, saat pisteitä myös verkkokauppamme ostoksista.
  Mitä enemmän keräät pisteitä, sen halvemmalla voit ostaa Faunatar-Klubilaisille tarjottavia tarjoustuotteita. Myös Klubi-tarjouksista saat pisteitä, jotka tallentuvat tilillesi seuraavia Klubi-tarjouksia varten.
  Kun liityt Klubiin, saat heti Klubin tarjoustuotteet "pronssiryhmän", eli pisteryhmän 0-9 alennuksien mukaan.


Lisätietoja:

PISTEJÄRJESTELMÄLLÄ ETUJA TARJOUSTUOTTEISTA
Faunatar-Klubin jäsenet saavat tekemistään ostoksista pisteitä. Käytettäessä Klubin asiakasrekisteriin ilmoitettua sähköpostiosoitetta asioidessa verkkokaupassamme, saa pisteitä myös verkkokaupan ostoksista. Pisteet kertyvät asiakkaan tilille asioipa hän missä tahansa Faunatar- tai pikku Faunatar-myymälässä. Pisteitä kertyy klubilaisen tilille kaikista ostoista käteisellä, pankkikortilla, luottokortilla tai tililtä maksettaessa.
    Pisteitä kertyy 1 piste jokaista 10 euron ostosta kohti. Pistetietoja ei luovuteta Faunatar-ketjun ulkopuolisille.
    Faunatar-Klubin rekisteriä ja tietoa pistekertymistä ylläpidetään Faunatar-ketjun keskusserverillä. Asiakkaan on esitettävä klubikortiksi rekisteröity kortti tai asiakasnumeronsa ostosten maksamisen yhteydessä pisteiden kerryttämiseksi. Pisteitä ei vaihdeta rahaksi, eikä niitä myönnetä jälkikäteen. 
    Pistetilin saldo nollataan kahden kalenterikuukauden välein. Kahden kuukauden aikana kertyneet pisteet määrittävät hinnan Faunatar-Klubin vaihtuviin tarjoustuotteisiin, jotka on ajettu kolmeen eri hintaluokkaan: pronssiluokka (0-9 pistettä), hopealuokka (10-19 pistettä) ja kultaluokka (yli 20 pistettä). Mitä enemmän pisteitä, sen suurempi on Klubilaisen saama etu KlubiTarjouksissa. Pistetilannetta voit tiedustella myymälässä asioidessa.
    Tarjoukset ovat voimassa kaksi kalenterikuukautta.


       Lahjakortin ostamista ei pidetä kulutushyödykeostona ja näin ollen edellä mainittuja etuja ei myöskään myönnetä lahjakortin ostamisen yhteydessä. Pisteet myönnetään lahjakortin käyttäjälle tämän maksaessa lahjakortilla.
      Faunatar-ketjulla on oikeus rajata tuotteita tai tuoteryhmiä pisteiden kertymisen ulkopuolelle tai asettaa pisteiden kertymiselle ostojen määrää koskevia enimmäisrajoja. Muutoksista ilmoitetaan asiakkaille etukäteen.
      Asiakkaan tulee esittää klubikortiksi rekisteröity kortti, oma nimensä tai asiakasnumeronsa klubin tarjoustuotteita  maksettaessa.

KLUBIKORTTI
Faunatar-ketjulla on käytössään oma klubikortti. Tätä korttia käytetään pisteiden keräämiseen. Samaan talouteen kuuluvien klubiasiakkaiden on mahdollista kerätä pisteitä samalle tilille, henkilökuntamme myymälöissä auttaa tällaisen tilin tekemisessä.
Myymälässä liittyessä kortin saa saman tien mukaansa - netissä liittyessä kortin rekisteröintiin menee noin viikko, jonka jälkeen sen voi noutaa myymälästä.

MUUT  TIEDOT JA EHDOT
Faunatar-Klubin hakemukset tallennetaan Faunatar-ketjun tietokantaan. Tietokannan ylläpidosta vastaa Faunatar-ketju. Lisätietoja markkinointi(at)faunatar.fi
       Kertyvien pisteiden määrittelemiseksi ja suoramarkkinoinnin tarkemmaksi kohdentamiseksi tehdyt ostokset rekisteröidään tuotekohtaisesti. Faunattarella ja ketjuun kuuluvilla liikkeillä on oikeus käsitellä asiakastietoja markkinointia varten ja lähettää kanta-asiakkaille sähköistä suoramarkkinointia asiakkaan liittymisen yhteydessä tai muuten antaman suostumuksen perusteella. Asiakastietoja ei luovuteta ulkopuolisille. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojensa käsittely markkinointitarkoituksiin. Faunattarella on oikeus muuttaa Faunatar-Klubin sääntöjä ilmoittamalla siitä asiakkaalle.
      Klubin jäsenyys päättyy asiakkaan ilmoittaessa siitä Faunattarelle.

Faunattarella on oikeus lopettaa Klubin toiminta ilmoittamalla siitä vähintään kolme (3) kuukautta ennen järjestelmän lopettamista. Faunatar ei ole velvollinen palauttamaan käyttämättömiä pisteitä.
      Faunattaren näiden sääntöjen mukainen ilmoitus tai lähetys katsotaan asianmukaisesti tehdyksi, kun Faunatar on lähettänyt sen asiakkaan Faunattarelle viimeksi ilmoittamaan sähköposti-osoitteeseen. Asiakkaan katsotaan saaneen ilmoituksesta tiedon viimeistään seitsemäntenä päivänä ilmoituksen lähettämisestä. Mikäli asiakas ei ole sallinut sähköpostitiedotteiden lähettämistä on hänellä mahdollisuus lukea ilmoitus myös Faunattaren internetsivuilta www.faunatar.fi.

Linkki >> Tietosuojaseloste

OSOITTEENMUUTOKSET
Mikäli haluat päivittää, poistaa tai tarkistaa tietojasi voit tehdä sen suoraan myymälässä tai sähköpostitse osoitteeseen markkinointi(at)faunatar.fi.