Kuopio Päiväranta

Yhteystiedot:

Faunatar Kuopio Päiväranta
K-Citymarket Päiväranta
Päivärannantie 18
70420 Kuopio

Puh. 040-1757 690

E-mail: kuopio.paivaranta(at)faunatar.fi

Palvelemme:
Ark. 10-20, la 10-18

   

Kuopiossa teitä palvelevat:

Kauppias Juho
Juho on touhonnut eläinten kanssa koko ikänsä. Erityisesti koiramaailma on Juholle tuttu, vaikkakin kokemuksia kaikenlaisista sydämen valtaajista on elämän aikana ehtinyt kertyä. Tällä hetkellä Juholla on kaksi omaa koiraa: amerikanbulldogit Perro & Chica.

”Kiinnostus eläimiä ja asiakaspalvelutyötä kohtaan, sekä mahdollisuus toteuttaa kaksi unelmaa kerralla, työskennellä eläinten parissa ja toimia yrittäjänä, toteutui Kuopion Faunatar-myymälän avatessa ovensa.” kertoo Juho. Juhon motto elämään on: "Elä päivä kerrallaan, usko itseesi, toteuta unelmasi!" ja nyt unelma omasta lemmikkieläinliikkeestä tuli toteen.

Virve

Eläinharrastukseni alkoi jo vaippaikäisenä. Ensin kiinnostuksena luonnon eläimiin ja siitä lemmikkieläimiin. Kissojen, akvaarion ja kanin kautta tutustuin kilpikonniin ja silloin alkoi herppiharrastus joka on jatkunut intohimona näihin päiviin saakka.

Ensimmäisen kolikon kokoisen punakorvakilpikonnan joka elää kanssani edelleen sain vuonna 1995.  Vuosien aikana tiedon ja taidon kartuttua harrastukseni on levinnyt pienimuotoiseen herppikasvatukseen asti. Kotiani koristaa upea terraseinä jossa asustaa gekkoja, skinkkejä,sammakoita ja iguaani. Näiden lisäksi kotiani koristaa mm kissat, koirat, kultakala-allas, kameleontit ja hiilikilpikonna pariskunta.

Herppien lisäksi harrastan kissojen sijaiskotitoimintaa jossa olen toiminut aktiivina jo päälle kymmenen vuotta. Olen erikoistunut arkojen populaatiokissojen kuntoutukseen. Kaikkien lajien hoidossa perusperiaatteeni on käyttäytymistarpeiden tukeminen sekä resurssien riittävä tarjoaminen jonka kautta myös arka ja traumatisoitunut eläin kuntoutuu kotilemmikiksi. Myös eläinkouluttajan koulutus ja eläintenhoitajan ammattitutkinto on antanut hyvät eväät hankalimpienkin tapausten kuntoutukseen ja hoitoon.

Eläinten ja omistajien kanssa työskentely palkitsee joka päivä, tästä syystä ammattinimikkeeni on eläinkaupan myyjä.