Faunatar Kuopio Päiväranta avautui!

Kuopioon on jo kauan toivottu ihan ikiomaa Faunatar-myymälää, ja nyt siitä tuli totta.
Kuopion eläimellisin liike, uutuuttaan hohtava Faunatar, avasi ovensa 15.11.2016 CM Kauppakeskus Päivärantaan, osoitteeseen Päivärannantie 18, 70420 Kuopio.

Liikkeen valikoima noudattaa tuttua Faunatar-linjaa: myymälän täyttävät pikkulemmikit, terraarioeläimet, akvaariokalat sekä monipuolinen ja laadukas valikoima lemmikkieläinten ruokia ja tarvikkeita.

Kauppiaan saappaisiin hyppäsi eläinten kanssa koko ikänsä touhunnut, alkujaan Lapista kotoisin oleva, mutta jo yli kahdeksan vuotta Kuopiossa asunut Juho Ollila. Erityisesti koiramaailma on Juholle tuttu, vaikkakin kokemuksia kaikenlaisista sydämen valtaajista on elämän aikana ehtinyt kertyä. Tällä hetkellä Juholla on kaksi omaa koiraa: amerikanbulldogit Perro & Chica.

”Kiinnostus eläimiä ja asiakaspalvelutyötä kohtaan, sekä mahdollisuus toteuttaa kaksi unelmaa kerralla, työskennellä eläinten parissa ja toimia yrittäjänä, toteutuu nyt Faunatar-myymälän avatessa ovensa.” kertoo Juho. Juhon motto elämään on: "Elä päivä kerrallaan, usko itseesi, toteuta unelmasi!" ja nyt unelma omasta lemmikkieläinliikkeestä on tullut toteen.

Voit seurata myymälän uusimpia kuulumisia ja muutakin tiedottamista Faunatar Kuopio Päivärannan omilta Facebook-sivuilta LINKKI >>
 

Liikkeen yhteystiedot:

Faunatar Kuopio Päiväranta
CM Kauppakeskus Päiväranta
Päivärannantie 18
70420 Kuopio

Puh. 040-1757 690

Palvelemme:
Arkisin 10-20
Lauantaisin 10-18
Joulukuussa sunnuntait 12-16

E-mail: kuopio.paivaranta(at)faunatar.fi

Facebook:  www.facebook.com/faunatarkuopiopaivaranta