LOHJA, Lohjan Prismakeskus

Yhteystiedot:

Faunatar Lohja
Lohjan Prismakeskus,
Laurinkatu 37-41, 08100 LOHJA

puh 044-765 4546
E-mail: lohja(at)faunatar.fi

Toistaiseksi poikkeavat aukiolomme:
Ark. 11-19, la 11-17

Pääsiäisen aukiolot:
pe 10.4 suljettu, la 11.4 11-17,
su 12.4 suljettu, ma 13.4 suljettu

 

Valikoimiimme kuuluvat
- Jyrsijät ja kanit
- Matelijat ja sammakkoeläimet
- Selkärangattomat eläimet
- Akvaariokalat
- Tarvikkeet ja ruoat kaikille lemmikeille
Palveluitamme
- Koirien kynsienleikkaus
- Kanien ja marsujen kynsienleikkaus
- Kanien, jyrsijöiden ja matelijoiden lomahoito
Me huolehdimme lemmikistäsi:

Kauppias Maini

Olen ollut eläinrakas jo pikkutytöstä asti. Nuorempana lemmikkinäni asusteli hamsteri ja kissa ja lenkkikaverina kulki monen monta oman asuinalueen koiraa kun omaa koiraa ei ulkoilutettavaksi vielä nuoruudessa ollut. Nykyisin saman katon alla majailee lagottonartut Lene ja Tinke, joiden kanssa harrastetaan etupäässä  Rally-tokoa ja Noseworkia. Koirien kanssa on kokeiltu myös mm. tokon ja agilityn alkeita ja varsinkin nuoremman koiran, Tinken, kanssa harastetaan aktiivisesti myös koiranäyttelyitä. Koiraharrastuksessa myös järjestöpuoli kiinnostaa, ja olenkin toiminut useita vuosia aktiivisesti Suomen Lagottoklubissa. Koirien lisäksi myös matelijat ovat erityisesti lähellä sydäntä ja lemmikkeinä onkin myös kaksi liskoa, kääpiöparta-agama Pikkis ja parta-agama Sulo Jalmari.
Lapsuudessa Mainin suurinta hupiani oli notkua eläinkaupassa ja haaveilla, että jonain päivänä itselläänikin olisi eläinkauppa - joskus haaveista voi siis tulla totta! :)

 

Elina

Aloitin Lohjan Faunattaressa myyjänä työskentelyn  joulukuussa 2011 ja olen suorittanut siellä myös oppisopimuksella eläintenhoitajan, lemmikkieläinkaupan myyjän tutkinnon, valmistuen maaliskuussa 2014.
Ensimmäisiä lemmikkejäni olivat Burman kissa Joonas, sekä Turkkilainen Van Jasmiina. Lapsuudenkodissani asusteli yhteensä vuosien mittaan 8 kissaa ja 4 koiraa (kleinspitz x 2, sheltti ja 2 pk collieta) sekä 3 kania. Koirien kanssa kävin harrastuksissakin jo nuorena tyttönä ja kipinä
koiraharrasteisiin syttyi. Olin myös aktiivinen hevostyttö ja  ratsastusta tuli harrastettua n. 13 vuotta. Lähes asuin tallilla ja tein myös jonkin verran töitä hevosten parissa.
Omilleen muuttamisen jälkeen omia eläimiä minulle on kertynyt 5v australianpaimenkoiranarttu Flow, vajaa vuoden ikäinen australianpaimenkoirauros Kuje ja kotikissat Missi, Mimi ja Manu. Omasta akvaariostakin on kokemusta ja muutama hamsteri on myös tullut omistettua.
Koirien kanssa on tullut harrastettua kaikenlaista, tokoa, agilitya,rallytokoa, paimennusta ja PK-lajeja. Mätsärit ja näyttelymaailmakin on tuttua.
Kissojen kanssa ei sen kummempia ole harrastettu, mutta nuorimman kollini kanssa on tullut opiskeltua kissojen raakaruokintaa, joten se puoli on jokseenkin hallussa sekä kissa että koirapuolelta.
Uutta tietoa opitaan kokoajan, koskaanhan tällä alalla ei voi olla täysin valmis.