Faunatar Redi avataan syksyllä!

Oletko REDI? Faunatar Redi avataan syksyllä!

Kauppakeskus REDI on urbaani, elämänmakuinen, ainutlaatuinen ja keskellä kasvavaa Helsinkiä.

REDI sijaitsee Helsingin Kalasatamassa, joka on kaupunkilaista Helsinkiä parhaimmillaan. Tällä entisellä satama-alueella on ollut tärkeä rooli Helsingin teollisessa historiassa 1800-luvulta lähtien. Täällä kaupunki kasvaa, ei vain insinöörien ja arkkitehtien suunnitelmissa, vaan myös kaupunkilaisten askelten myötä.
REDIn sijainti on monella tavalla ainutlaatuinen. Sitä ympäröivät Helsingin trendikkäimmät asuinalueet ja käyntikohteet. Suvilahti ja Teurastamo, REDIn naapurit lännessä ja pohjoisessa, tarjoavat puitteet musiikkifestivaaleille ja muille tapahtumille. Helsingin kuuluisa eläintarha Korkeasaari on niin ikään kävelymatkan päässä REDIstä.

REDI erottuu tyylikkäällä arkkitehtuurillaan. Kauppakeskuksen käytäväratkaisu on muodoltaan pyöreä. Suuret liiketilat ympäröivät keskellä sijaitsevia pienempiä ostossaarekkeita. Rakenne mahdollistaa luontevan ja tehokkaan asiakasvirran keskuksessa. Kauppakeskuksen on suunnitellut Arkkitehtitoimisto Pekka Helin & Co Oy, joka haki suunnitelmiin inspiraatiota alueen historiasta – teollisuudesta, merenkulusta ja saaristomaisemasta sekä urbaanista tulevaisuudesta.

Tämä keskeiselle paikalle nouseva uusi kauppakeskus tulee sisältämään yli 60 000 m² liiketiloja. Tarjonta on monipuolista: tunnettuja vaate- ja sisustusbrändejä, supermarketteja, kahviloita, ravintoloita,
terveys- ja kauneusalan liikkeitä sekä arjen palveluita, viisisalinen elokuvateatteri, 7D-virtuaalimaailma, moderni kuntosali, joogasali ja paljon muuta.

Faunatar Redi

Kauppakeskus Redin laajasta liikevalikoimasta tärkein meille eläinihmisille on Faunatar Redi, joka tulee palvelemaan kaikkia eläinystäviä tuttuun Faunatar-tyyliin: ammattitaidolla ja aidolla eläinrakkaudella.
Myymälästämme tulet löytämään laajan valikoiman ruokia, tarvikkeita ja palveluita kaikille lemmikeille. Myymälästä löytyvät tietenkin myös suloiset pikkulemmikit, terraarioeläimet ja akvaariokalat kaikkien eläinharrastajien iloksi.

Kauppiaat Minna ja Otto

Myymälän kauppiaina aloittavat Faunatar Arabian ja Faunatar Koivukylän kautta jo tutuksi tulleet Minna Virmajoki ja Otto Puttonen, jotka kolmen oman myymälänsä voimin palvelevat entistäkin monipuolisemmin jokaista lemmikkiä kesyhiirestä tanskandogiin, undulaatista neontetraan.
Minnan ja Oton elämä on kulunut erilaisten eläinten keskellä. Vuosien varrella on ollut lemmikkeinä lintuja, kissoja, koiria, hevosia, terraarioeläimiä ja akvaarioita - myös erilaisia rescue-eläimiä on heidän käsien kautta kulkenut uusiin koteihin. Faunatar-kauppiaina pariskunta on toiminut jo pitkään, joten varsin eläinrakkaissa ja ammattitaitoisissa käsissä uusin myymälämme tulee olemaan.

Avataan 20.9.2018

Myymälä avataan samaan aikaan koko kauppakeskuksen kanssa, torstaina 20.9.2018.
Tiedotamme tarkemmin avajaishumusta, tarjouksista ja muusta ajankohtaisesta lähempänä avajaisia, seuraile ilmoitteluamme!

LINKKI KAUPPAKESKUKSEN OMILLE SIVUILLE >>