Faunatar saapuu Ratinaan!

Tampereen ydinkeskustaan 19.4.2018 avautuva Ratina on Tampereen isoin kauppakeskus, jonka 140 liikettä ja palvelua tarjoavat runsaasti monenlaisia mahdollisuuksia ostosten tekoon ja vapaa-ajan viettoon.
 

Kauppa keskellä kaupunkia

Ratinaan on helppo tulla kävellen, pyörällä, joukkoliikenteellä tai autolla, ja parkkitilaa on runsaasti. Kauppakeskus Ratina sijaitsee aivan Tampereen ydinkeskustassa Ratinan suvannon rannassa linja-autoaseman, Tampereen stadionin ja Ratinan kaupunginosan vieressä. On ainutlaatuista, että kauppakeskus päästään rakentamaan olemassa olevan infrastruktuurin ja vilkkaan keskustan ytimeen.

Vilkkaiden asiakasvirtojen ytimessä

Kauppakeskus vahvistaa Tampereen uutta keskustaa, jota kehitetään ja elävöitetään aktiivisesti. Tampereen kaupunkialue on Suomen toiseksi suurin. Voimakkaasti kasvava ja kehittyvä kaupunki vetää puoleensa niin uusia asukkaita, yrityksiä kuin matkailijoita. Tampereen kaupunkiseudulle muuttaa reilu 4 000 ihmistä joka vuosi, ja vuonna 2040 arvioidaan Tampereella ja sen kaupunkiseudulla asuvan noin puoli miljoonaa ihmistä.

Ratina - enemmän kuin yksi keskus

Ratina on kokonainen kaupunkialue täynnä elämää. Kauppakeskus Ratina koostuu uudisrakennus Valo-Ratinasta sekä historiallisista funkkisrakennuksista, Ranta-Ratinasta ja Funkkis-Ratinasta. Ratinassa yhdistyvät kattavat kauppakeskuspalvelut ja uuden ajan viihtymistila aivan Tampereen ydinkeskustassa. Kaupungin isoimmassa ja nykyaikaisimmassa kauppakeskuksessa shoppaillaan, hoidetaan päivittäisasiat, tavataan tuttuja, viihdytään vapaa-ajalla ja nautitaan tapahtumista.

 

Faunatar Ratina - kaikkea lemmikkieläinten hyvinvointiin

Myymälämme Ratinassa tulee palvelemaan kaikkia lemmikinomistajia, henkilökunta panostaa erityisesti eläinten hyvinvointiin sekä ammattitaitoiseen ja henkilökohtaiseen asiakaspalveluun.
Myymälän valikoimiin lukeutuvat Faunattaren tuttuun tyyliin monenlaiset pikkulemmikit: jyrsijät, kanit, akvaariokalat sekä terraarioeläimet. Tarvikkeita ja ruokia on laidasta laitaan kaikennäköisille ja kokoisille eläinystäville. Myymälästä saa myös monia palveluita lemmikille, kuten kynsienleikkaukset, akvaarioiden vesitestaukset, loma-ajan hoidot, terraarioiden ja akvaarioiden rakennus-ja huoltopalvelut ja paljon muuta. Faunatar-liike ei olisi Faunatar-liike, jos myymälästä ei löytyisi myös hieman eksoottisempaa katseltavaa, joten myymälä tulee tarjoamaan myös valmiiksi sisustettuja terraariopaketteja, joilla mielenkiintoisessa harrastuksessa pääsee helposti alkuun.

Kauppiaana Johanna Ekman

Johanna on tuttu jo kahdesta Faunatar-myymälästään, sillä myös Ylöjärven Kauppakeskus Elossa, sekä Pirkkalassa, Sarankulman kauppakeskuksessa toimivat Faunatar-myymälät ovat Johannan käsialaa. Kolmen myymälän voimin Johanna pystyy entistä paremmin vastaamaan asiakkaiden tarpeisiin nimenomaan paikallisella tasolla.

Eläinrakas henkilökunta

Henkilökunta kauppiasta myöten on kuten muukin Faunatar-ketjun porukka: eläimiin hullaantuneita asiakaspalvelijoita, joiden kanssa on mukava vaihtaa kuulumiset, kuulla eri eläinten hoitovinkit ja nähdä uusimmat uutuudet lemmikkituotteiden jatkuvasti laajentuvasta valikoimasta. Faunatar Ratinasta toivotaankin muodostuvan mukava treffipaikka kaikille lähiseudun lemmikkiharrastajille hamsterin omistajasta minipossufaniin, akselotlien ihailijasta rally-tokoilijaan!

Myymälä avataan huhtikuussa

Myymälän rakennustyöt ovat nyt alkumetreillään ja ovet avataan 19.4.2018 samaan aikaan koko Kauppakeskus Ratinan kanssa.
Tulemme tiedottamaan lähestyvistä avajaisista tarkemmin mm. täällä nettisivuillamme, seuraile ilmoitteluamme!