FeliFresh

Luonnollista raikkautta!

Suosittu kissanhiekkamme, Elviiran FeliFresh, on valmistettu Wyomingin bentoniitista. Bentoniitti on tulivuorenpurkauksissa muodostunutta, joustavaa savea, jonka ominaisuuksiin kuuluu kyky imeä kosteutta ja hajuja. Bentoniitteja on maaperässä mm. Kreikassa ja Intiassa, mutta FeliFreshin valmistuksessa käytetty, Yhdysvaltojen Wyomingin osavaltiosta saatava bentoniitti on natriumbentoniittia, jonka ainutlaatuiset ominaisuudet ovat kehittyneet antiikkisen vulkaanisen tuhkan kemiallisissa muutoksissa. Wyomingin bentoniitti laajenee voimakkaammin kuin muut bentoniitit - se voi paisuttaa alkuperäisen kokonsa jopa 16-kertaiseksei ja se absorboi jopa 10 kertaa oman painonsa nestettä. Näihin raakamateriaalinsa ominaisuuksiin luottaen FeliFresh voi taata sen, että kissasi kuivike pysyy puhtaana ja luonnollisen raikkaana pidempään.

Paakkuja ilman pölyä!

Kissan vessa-astiasta ei leijaile epämiellyttäviä tuoksuja, kun hiekkana on FeliFresh. Hajustamaton FeliFresh imee tuoksut ja kosteuden tehokkaasti ja muodostaa napakan paakun, joka on helppo poistaa astiasta. Voimakkaan paakkuntumisen ansiosta hiekkaa myös kuluu vähemmän, jolloin hiekan käyttö on edullisempaa.
FeliFreshin imukyvyn lisäksi kissan omistajia ilahduttaa tuotteen pölyttömyys. Tämä tekee tuotteen käytöstä miellyttävää ja siistiä, ei enää hiekkapölyä kissataloudessa!

Käyttöohje:
Kaada 8-10cm hiekkaa wc-astian pohjalle. Poista paakut päivittäin ja lisää hiekkaa tarvittaessa.
Hävitetään sekajätteenä. Ei saa huuhtoa WC-pöntöstä. Infektioriskin vuoksi raskaana olevien naisten on vältettävä suoraa kosketusta likaantuneeseen hiekkaan.