HelmiHiekka

Uskomattoman riittoisa ja tehokkaasti hajuja sitova HelmiHiekka

 

 

 

 

Mullistava tuote!

Helmihiekka päihittää kaikki aiemmat Suomessa myydyt kvartsikide -eli silikaattihiekat niin hajun sitomisessa, imukyvyssä kuin  kuivumisnopeudessaankin!
Yksi pussillinen HelmiHiekkaa riittää yhdelle kissalle kahdeksi kuukaudeksi. Kun hiekka on aika vaihtaa, voit heittää käytetyn hiekan vaikka kompostiin, sillä HelmiHiekka on 100% biologisesti hajoavaa - hajotessaan se muuttuu valkoiseksi hiekaksi.
HelmiHiekan normaalihinta on 9,95 / 7,6 L pussi, joten tuotteen korkeasta laadusta huolimatta onnistuimme pitämään sen hinnan erittäin edullisena - vertaa hintaa muihin vastaaviin kissanhiekkoihin ja ylläty positiivisesti. Kokeile ja ihastu!

Faunatar-bloggaaja testasi HelmiHiekkaa freteillä
"Hiekka myös imee pissat nopeasti ja pysyy hyvin kuivana ja hajuttomana, mitkä ovat myös ehdottomasti positiivisia ominaisuuksia. Näiden suhteen Helmihiekka piti siis kaiken minkä lupaa." -Päärynäeläin-blogi
Lue koko arviostelu TÄSTÄ >>

Testiryhmämme testasi hiekkaa kissoilla. Alla kommentteja:

"Olen käyttänyt markettien "normaaleja" kissanhiekkoja ja ne haisee nopeasti pahalle. HelmiHiekka ei haise millekään, vaikka siivosin hiekkaa aika harvoin."

"Kätevää, kun ei tarvitse tonkia paakkuja"

"Vajaa 10 vuotta olen kissan/kissoja omistanut, ja käyttänyt noita eri valmistajien kuulia, tämä on ehdottomasti paras!
Riitti 5 VIIKKOA 2:lla sisäkissalla, mikään muu ei ole lähelläkään luvattua aikaa. Tämä hiekka ei haise, lähes kaikki muut alkaa tuoksahdella 2:den vko:n  jälkeen."

"Helppo puhdistaa koko vessa silloin kun vaihtaa hiekan, mitään ei liimaudu jynssättäväksi."

"Tavallisiin hiekkoihin verrattuna tosi kevyttä kantaa! Ja hyvä kantokahva :) "

"Kakka ei liimaannu rakeisiin, mikä helpottaa pökäleiden poistoa. Ei pölise!"

"Ei kulkeudu tassuissa niin kuin mikrohiekka. Jos joku jyvä tuleekin ulos vessasta, on se helppo siivota pois. Jos mikrohiekkavessassa käydään märillä tassuilla, niin se ei jää omistajalta huomaamatta. Meidän kissat kun on niin siistejä, että saattavat tulla ulkoa sisälle vessassa käymään :-) Ainoa miinuspuoli verrattuna mikrohiekkoihin, on suurempi meteli kun sitä hiekkaa järjestellään siellä vessassa."

"Ei sotke eikä tahmaa lapiota, vessan sisustaa, vessan edustaa, tossuja, housuja eikä roskista. Pitää hajut erinomaisesti."

"Kuulia ei juurikaan kulkeudu tassujen mukana, meillä koppimallin wc."

"Onnea kun olette löytäneet mahtavan tuotteen!"

"Olen pitänyt kissan hiekkalaatikon siivoamista jotenkin inhottavaa puuhana. Se haisee, se joko on jättimäisenä kokkareena (ns. normaalihiekka) tai hajoaa pienen pieniksi muruiksi (puupohjainen hiekka). Lisäksi suurimäärä kissanhiekkaa painaa. Kokeilin nyt HelmiHiekkaa ja olen tullut lopputulokseen, että tässä ei ole kyseisiä ongelmia."

"HelmiHiekkaa ei tarvitse ohjeiden mukaan vaihtaa kovinkaan usein ja päivittäinen putsaaminen on helppoa. Lisäksi se ei tartu kissani tassuihin jolloin myöskään hiekan muruja ei löydy ympäri asuntoa."
 

Käyttöohje:

1. Aloitus: kaada HelmiHiekkaa kissanvessaan noin 5 cm paksuudelta.
2. Siivous: kiinteät jätökset voit poistaa kissanhiekkalapiolla.
3. Vaihtaminen: Kissojen määrä vaikuttaa hiekan vaihtoväliin. Yhden kissan taloudessa vaihtoväli on noin kaksi kuukautta.
Hiekan värjäytymisestä ei kannata huolestua. Värin muutos ei vaikuta hiekan imukykyyn tai sen kykyyn neutraloida hajuja.

Vinkki:
Jos kissasi reagoi uusiin asioihin voimakkaasti, etkä ole aiemmin sen kuivikkeena käyttänyt kristallihiekkaa, voit totuttaa sen uuteen kuivikkeeseen sekoittamalla HelmiHiekkaa siihen hiekkaan, jota kissasi on aiemmin käyttänyt. Vähennä vanhan hiekkalaadun määrä jokaisen siivouskerran yhteydessä, kunnes jäljelle jää pelkkää HelmiHiekkaa.

Sisällysluettelo:
Silikaattihiekka, vesi ja happi.

Huomio:
Helmihiekkaa ei suositella käytettäväksi alle 3 kuukauden ikäisillä pennuilla.

Varoitus:
Raskaana olevien ja immuniteetti-ongelmista kärsivän ihmisen ei tulisi käsitellä kissan kiinteitä jätteitä. Kissan kiinteässä jätteessä voi olla toksoplasmoosia. Pese kätesi huolellisesti aina oltuasi kissan jätösten kanssa tekemisissä.