Monthly Monitor avuksi kissan terveyden tarkkailussa

Käykö kissasi pisulla tavallista useammin? Onko pisumäärä kerrallaan kovin pieni?
Ainakin nämä kaksi merkkiä voivat kieliä siitä, että kissaasi vaivaavat salakavalat, kissoilla hyvin yleiset virtsakiteet.

 

Kissojen yleinen vaiva
Moni asia voi altistaa kissan virtsakiteiden muodostumiseen. Muutokset aineenvaihdunnassa, perinnöllisyys, vähäinen nesteen saanti, ylipaino, stressi ja vääränlainen ravinto ovat riskitekijöitä listan kärkipäästä.
   Virtsakidevaivat ovat hyvin yleisiä, mutta kissan hienovaraisten merkkien tulkinta voi olla haasteellista. Jos vaivaa ei huomata, se saattaa vaivihkaa äityä pahaksi uhaten rakkaan lemmikin henkeä.

Apua tarkkailuun
Kissan hyvinvoinnin tarkkailua helpottaa siihen kehitetty tuote, Monthly Monitor.
Sen avulla  on mahdollista havaita kissan virtsatie-elimiin liittyvien ongelmien alkaminen hyvissä ajoin.
   Monthly Monitoria levitetään kissanvessan  kuivikkeen päälle. Tuotteen erikoisvalmisteiset kiteet muuttavat väriään kissan virtsan pH:n mukaan. Epänormaali pH viittaa ongelmaan, jolloin soitto eläinlääkärille on paikallaan. Hoidon kannalta on tärkeää, että ongelmat havaitaan aikaisessa vaiheessa ja tässä Monthly Monitor on juuri oikea tuote. Sitä onkin hyvä käyttää satunnaisesti vaikka kissa ulkoisesti vaikuttaisi täysin terveeltä.

Ravinnon merkitys
Oikeanlaisella ravinnolla on suuri merkitys kissan terveydessä. Syöttämällä korkealuokkaisia ruokia voi säästää pitkän pennin, sillä laadusta tinkiminen saattaa kostautua ruokinnasta johtuvalla sairaudella.
    Erikoisliikkeissä myytävissä ruokasarjoissa on kissan kannalta tärkeät ravintoaineet oikeassa suhteessa. Myös ongelmatilanteisiin löytyy apua esimerkiksi Animondan Integra Protect ruokasarjasta, jossa on vaihtoehtoja diabeteksen, munuaisvaivojen ja ripulin hoitoon, sekä virtsakideongelmasta toipumiseen.
    Tervetuloa myymälöihimme kuulemaan lisää!