Pomppa-sarjan asut koirille

Joka ilma on koiran ilma!

Pomppa Oy on vuonna 2008 perustettu suomalainen koirien valmisvaatteisiin keskittynyt yritys, jolla on asiakkaita ympäri maailman. Pompan tuotteissa yhdistyvät käytännöllisyys, toimivuus ja hyvä istuvuus. Tavoitteena on, että koira voi nauttia ulkoilusta joka säällä.
Pompan ensimmäisiä asiakkaita olivat urheilukoirat. Pompan perustaja ja suunnittelija Meri Alku aloitti tekemällä takkeja omille, agilitya harrastaville koirilleen. Pompan mallisto esiteltiin ensimmäistä kertaa yleisölle Helsingin vuoden 2008 agilityn maailmanmestaruuskilpailuissa.
Pompan varhaisimman tuotteen, PerusPompan, tarkkaan mietityt yksityiskohdat toistuvat edelleen kaikissa Pompan mantteleissa. Kauluksen reilu koko, takahalkio ja leveä, vyöksi kiinnittyvä vatsakappale ovat ominaisuuksia, jotka erottavat Pompan muista markkinoilla olevista tuotteista.
Pomppa sopii jokaisen koiran aktiiviseen arkeen. Pompan vaatteet suojaavat koiraa kylmyydeltä ja kosteudelta rajoittamatta sen liikkumista. Helppo puettavuus, kestävät materiaalit ja tyylikkäät värit viimeistelevät tuotteet. Pompan tärkein tehtävä on koiran hyvä olo.
 

Pomppa-mallistoa

 

 

PerusPomppa

PerusPomppa on Pompan ensimmäinen malli. Sen suunnittelun lähtökohtana oli tehdä takki, joka suojaa koiraa rajoittamatta sen liikkumisen vapautta. PerusPomppa on jokakoiran vaate, joka lämmittää kaikkina vuodenaikoina. Sen vedenpitävä pintakangas ja lämmin, sähköistymätön teddyvuori pitävät koiran olon mukavana niin räntäsateella kuin pakkasellakin.
    PerusPomppa sopii monen tyyppisille koirille. Kauluksen reilu koko, takahalkio ja leveä, vyöksi kiinnittyvä vatsakappale tekevät siitä hyvin istuvan.
   Heijastimet kauluksessa ja takasaumassa takaavat koiran näkyvyyden pimeällä.

 

KevytPomppa

KevytPomppa on koiran kuorivaate, joka suojaa sateelta ja tuulelta. Sen pintakangas ja malli ovat samat kuin PerusPompassa. Ohuemman sisäkerroksen johdosta Kevyt on istuvuudeltaan hieman PerusPomppaa väljempi. KevytPompan sisäkerros on teddyvuoren sijaan ohutta sähköistymätöntä neulosta, jonka pinnassa on pehmeä viimeistely. Helppokäyttöisen sadetakin materiaalit tekevät siitä toimivan ja koiralle huomaamattoman.
  Heijastimet kauluksessa ja takasaumassa takaavat koiran näkyvyyden pimeällä.

JumppaPomppa

JumppaPomppa on koiran päälle pujotettava joustava lämpöpaita, joka on helppo pukea ja mukava päällä. Sen selkäpuoli on antistaattista nyppyyntymätöntä plyysineulosta ja alaosa vettä hylkivää lämpötrikoota. Heijastimet sivusaumoissa takaavat, että koira näkyy pimeälläkin. Jumppaa voi käyttää lämpökerroksena joko Pomppa-takin alla tai sellaisenaan.
Jumpan materiaaleilla on hyvä eristyskyky ja ne imevät hyvin vähän kosteutta, mikä takaa koiran mukavuuden myös sadesäällä.
Reilu kaulus suojaa niskan. Sen etuosassa olevan joustokiilan ansiosta kaulus ei rajoita pään liikettä.
Sivusaumojen heijastimet varmistavat koiran näkyvyyden pimeällä.
Jumppa sopii uinnin jälkeen lämmittämään märän koiran lihaksia. Kosteutta siirtävät materiaalit nopeuttavat turkin kuivumista.

Näin valitset oikean koon:

Pomppa vaatteiden koot on mitoitettu koiran selänpituuden mukaan. Selänpituus saadaan mittaamalla matka koiran kaulapannasta hännän tyveen ( x cm ). Oikea koko on saatua mittaa vastaava lähin kokonumero.

Jos mitta osuu kokojen väliin riippuu valinta käyttötarkoituksesta ja koiran tyypistä. Raskasrakenteinen, häntää alhaalla kantava koira, joka kaipaa lämmikettä lähinnä autossa odotteluun, valitsee isomman koon. Siro, pystyhäntäinen ja metsäkirmailuun takkia tarvitseva koira ottaa pienemmän koon.

Myymälöissämme voi asioida koiran kanssa, tervetuloa sovittamaan oikeaa kokoa!

Valikoimat myymälöissämme vaihtelevat, kysy tarkemmin lähimmästä Faunatar-myymälästä. 
Osan tuotteista löydät myös nettikaupastamme: LINKKI >>