Ystävänpäivän lahjat Lemmikeille & Lellikeille

Hyvää Ystävänpäivää kaikille lemmikeille omistajineen!

Onnea on ystävänpäivän lahja eläinystävälle!
Nyt myymälöissämme paljon ihastuttavia lahjaideoita kaikille lemmikeille ja lellikeille, tervetuloa Ystävänpäivän ostoksille Faunattareen.
Verkkokaupastamme voit kurkistella osaa valikoimiimme kuuluvista tuotteista - myymälöistämme löydät valikoimaa vielä lisää!

Myymälöissämme nyt paljon hurmaavia leluja riehakkaan koiramaisiin leikkeihin.
Kuvassa näkyvä Pawise Unicorn on yksi monista vaihtoehdoista. Se on aivan ylisöpö, vinkuva pehmolelu koirille. Kooltaan tämä yksisarvinen on noin 17 x 12 x 15 cm. Yksisarviset ovat värilajitelmana, toimitettavan tuotteen väri vaihtelee; pinkki-valkoinen tai violetti-vaaleanpunainen.

 


RAUH! Hirveän hirveä puruluu antaa hommaa koiraystävän hampaille. Hirvipuruluu on erittäin kestävä, perinteisellä kuivaamismenetelmällä valmistettu suosittu puruluu - ja tietenkin ilman lisäaineita.
Pituus noin 15 cm.

 

Yeowww! Stinkies sardiini on Herrrrkullisen tuoksuinen kissanminttusardiini!
Toimitettavan tuotteen väri vaihtelee: punainen sinisillä tähdillä, keltainen punaisilla pilkuilla tai vihreä-keltaraidallinen

 

Maistuva tonnikalamousse ystävänpäivän ateriaksi kisulle!  Little Big Paw Cat Gourmet Atlantic Tuna Mousse sisätää runsaasti tonnikalaa ja kanaa. Ruoan luonnolliset ainesosia jotka ovat vatsaystävällisiä ja helposti sulavia. Sopii myös pennuille.
Valmistettu Englannissa ilman lisä-, säilöntä- ja väriaineita.

 

Ystävänpäivään pinkkiä! Ergonomisesti muotoiltu keraaminen ruoka- tai vesikuppi sopii monelle lemmikille. Se pysyy kivasti pystyssä painavan pohjansa ansiosta. Lisäksi se on helppo puhdistaa. 
saatavilla kaksi eri kokoa:
S - 9,5 cm - 120 ml
L - 13,5 cm - 420 ml

Pikkujyrsijöillä ja kaneilla ystävänpäivän kruunaavaksi lahjaksi sopii loistavasti Bunny Crunchy Cracker fruit -keksi. Se sisältää mm. spelttiä, kauralesettä, riisiä, uutettuja hedelmiä ja erilaisia marjoja, ollen turvallinen lisäravinto monille pikkuisille eläinystäville.

Bunny Interactive Snuffle Mat on ihastuttava leikkimatto jyrsijöille ja kaneille, tarkoitettu erityisesti namien piilottamiseen ja etsimiseen. Kätke namipaloja huopapalojen väliin ja anna lemmikkisi etsiä ne! Leikkimatto kannustaa luonnolliseen ruoanetsimiskäyttäytymiseen.
Suositellaan käytettäväksi valvonnan alaisena. Mitat 15 x 28 cm.

 


 

Putkeen menee! Nimittäin Trixie Kanin leikkiputkeen, tai tunneliin, käytävään, miksi tätä kukin haluaa nimittää. 130 cm pitkä, halkaisijaltaa 18 cm leveä tunneli pistää puput leikkimään, onhan tunneli niille villien esi-isiensä kautta tuttu juttu.


 

Kanimaailman muotia, porkkanoilla ja pupuilla koristellut valjaat sopivat hauskaksi ystävänpäivälahjaksi kaneille!
Valjassettiin kuuluu 10 mm leveät nylonvaljaat , joiden ympärysmittaa  voi säädellä 25 - 44 cm. Mukana 125 cm pituinen, valjaisiin mätsäävä talutin.
 

 

Monet pikkulinnut, kuten peipot, kylpevät mieluusti niille sopivan kokoisessa ammeessa. HP Bird Bath kylpyamme on kooltaanm 13 x 8 x 3 cm, joten se sopii ammeeksi pienille lintuystäville.

Lintujen pedikyyriorsi on sementistä valmistettu erikoismuotoiltu orsi, jonka voi kätevästi kiinnittää häkin seinään.
Häkin ulkopuolella sen voi kiinnittää häkin oven alapuolelle, niin vapaana lentävän linnun on helppo palata häkkiin pedikyyriorrelle laskeutuen. Eri kokoja!