Arden Grange-sarjalle myönnetty arvostetut kunniamaininnat

ARDEN GRANGEN MENESTYSTARINA JATKUU

Koiran-ja kissanruokavalmistaja Arden Grange on saanut kaksi arvostettua Highly commended  (Suom. Erittäin Suositeltava) -kunniamainintaa. Kunniamaininnat myönsi Iso-Britanniassa julkaistava Your Dog Magazine – koiralehti.  Arden Grange sai Highly Commended-kunniamaininnat ”Paras koiran kuivaruoka” sekä ”Koirien erikoiskuivaruoka”- sarjoissa.

Arden Grangen kanssaperustaja Wendy Stephens kommentoi tunnustuksia: ”Olemme erittäin kiitollisia saamistamme tunnustuksista. Olemme erityisen tyytyväisiä saadessamme Higly Commended-tunnustuksen herkille koirille suunnatusta koiranruoastamme, sillä se on auttanut monia koiria ruoka-aineallergioissa. Arden Grange on sitoutumaton perheyritys, joten näiden kansallisten palkintojen saaminen on suuri saavutus. Haluaisinkin kiittää uskollisia asiakkaitamme Arden Grangen äänestämisestä näissä luokissa."

Ness Bird RVN eläinten ravitsemus-neuvonantaja mainitsee "Merikalaa ja perunaa sisältävä Arden Grange Sensitive on fantastinen esimerkki Arden Grangen standardeista. Se on täysin viljaton ruoka ja  ihanteellinen koirille, joilla on herkkä ruuansulatus ja/tai herkkä iho. Ruoan koostumus on suurena tukena ruuansulatukseen ja immuunijärjestelmään, ja tästä syystä erityisenkin herkkä eläin voi saavuttaa optimaalisen terveyden ja vireyden."

Arden Grangen tuotevalikoima sisältää ravitsemuksellisesti täydelliset kuivaruoat koirille ja kissoille, sekä säilykkeet ja herkut koiria varten monissa eri makuvaihtoehdoissa. Jokainen resepti on hypoallergeeninen ja vapaa vehnägluteenista, naudanlihasta, soijasta, meijerituotteista sekä keinotekoisista maku-, väri- ja säilöntäaineista. Koirien kuivaruokavalikoima sisältää vaihtoehdot koiran jokaiseen elämäntilanteeseen, vieroitusiästä alkaen aina ikääntyneelle koiralle saakka. Lisäksi sarjassa on huomioitu erikokoisten koirien tarpeet; Arden Grange Mini-tuotteet on suunnattu pienille ja Arden Grange Large Breed-tuotteet suurille koirille.  

Arden Grange lisää nämä kaksi viimeisintä palkintoa vuoden 2013 palkintojen kokoelmaansa. Arden Grangen kanssaperustajalle Wendy Stephensille myönnettiin elinikäinen saavutuspalkinto lemmikkiteollisuuspalkinnoissa lokakuussa 2013.
Lisäksi Arden Grange-sarjan aikuisten kissojen kana-peruna-ruoalle on myönnetty  Your Cat Magazine-lehden Cat Product  Of The Year-palkinto (suom. Vuoden Kissatuote-palkinto).

Tiedotteen sisältö käännetty alkuperäisestä tiedotteesta. Linkki: alkuperäinen tiedote