Faunatar Kerava avattu!

 

Faunatar-ketjun uusimman myymälän valikoima kattaa suloiset pikkulemmikit kuten jyrsijät ja kanit, sekä ikisuosiossa olevat akvaariokalat. Tämän lisäksi liikkeestä tulee löytymään erilaisia terraarioeläimiä kuten matelijoita, sammakkoeläimiä ja hyönteisiä. 

Uuden Faunatar-myymälän kauppiaat Leena ja Oona ovat eläinmaailman monitaitureita. Lemmikeiden täyttämään elämään on mahtunut monenlaista eläinystävää linnuista koiriin, akvaarioista pienlemmikeihin - kaikki eläimet ovat yhtä rakkaita!

Faunatar-kauppiaina Leena ja Oona ovat tuttuja jo Järvenpään myymälästä, joten jatkossa heidät voikin bongata näistä molemmista myymälöistään.

Faunatar Keravan koko henkilökunta on tiimi eläimiin hullaantuneita asiakaspalvelijoita, joiden kanssa on mukava vaihtaa eläinystävien kuulumiset, kuulla eri eläinten hoitovinkit ja nähdä uusimmat uutuudet lemmikkituotteiden jatkuvasti laajentuvasta valikoimasta. Myymälästä  toivotaankin muodostuvan mukava treffipaikka kaikille lähiseudun eläinihmisille, olipa perheen eläinystävänä koira, kissa, jyrsijä tai ihan mikä tahansa sydänten valloittaja. 

Tervetuloa tutustumaan uusimpaan Faunatar-myymälään!

Yhteystiedot:

Faunatar Kerava
Paasikivenkatu 13,
04200 Kerava

E-mail: kerava(at)faunatar.fi

Puh. 040-3556642

Palvelemme:
Ark. 10-19, la 10-16

 

 
 
Me huolehdimme lemmikistäsi:

Kauppias Leena (kauppiaana myös Faunatar Järvenpäässä)

Olen ollut  Faunattaressa vuoden 2019 alusta, mutta eläinkaupan alalla jo viitisen vuotta tätä ennen. Eläinalaa löytyy työhistoriastani muunkinlaista, sillä 90-luvulla menin SEY:lle töihin, jossa paneuduin Turvasirupalveluun. Tämä johti yrittäjyyteenkin kaupan ja verkkokaupan muodossa.

Kotoani löytyy koiralauma - mitäpä sitä muutakaan voisi odottaa, kun koirankarvat ovat elämään kuuluneet jo vauvasta asti. Pikkulapsena vaunuani vahti collie, joka opetti minut kävelemään eikä laskenut minua silmistään. Sittemmin laumaani on kuulunut Suomen pystykorva, pari sekarotuista, corgi, ceskyterrieri ja skotlanninhirvikoira. Näiden lisksi olen kasvattanut dandiedinmontinterriereitä kymmenisen vuotta, sekä Glen of imaalinterriereitä 30 vuotta - näitä on kotonamme nyt kolme, sekä neljä whippettiä.
Lemmikkinäni on ollut kääpiöluppakorvakaneja ja marsuja, sekä lintuja kutojalinnuista valkokakaduihin. Lintuharrastuksen siivin olen toiminut Lemmikkilinnut Kaijuli ry:n eläinsuojeluvastaavana, näin ollen myös lintujen ongelmakäyttäytyminen on tuttua. Akvaario on niin ikään kuulunut elämääni parisenkymmentä vuotta.

Kauppias, Oona (kauppiaana myös Faunatar Järvenpäässä)

Synnyin koirien täyteiseen maailmaan ja heti ensimmäisistä vuosista rakkaus eläimiin vain kasvoi. Koirankasvatustyön aloitin vuonna 2018 monen vuoden odotuksen jälkeen. Koiratuntemus on tarttunut niin äidiltäni  Leenalta, kuin omista kokemuksistanikin, joita on karttunut, kun elää elämänsä jokaisen päivän koirien keskellä. Eläinten lisäksi suurimpia intohimojani on tarinan kerronta visuaalisessa muodossa, joten videon ja kuvan tuottaminen, kirjoitettu teksti ja kaikenlainen graafinen suunnittelu ja taittaminen on sydäntä lähellä.