Faunatar-ketju ja pieneläinklinikka Tuhatjalka aloittavat yhteistyön

LEHDISTÖTIEDOTE julkaisuvapaa 16.2.2016

Kotimaiset lemmikkialan yrittäjät tiivistävät yhteistyötään

Faunatar ja Pieneläinklinikka Tuhatjalka -ketjut ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka tarkoituksena on lemmikkien hyvinvoinnin edistäminen sekä entistä monipuolisempi ja parempi palvelutarjonta asiakkaille.

Kotimaisen Faunatar-ketjun historia ulottuu vuoteen 1980. Ketjun peruspilareina ovat korkea ammattitaito ja eläinten oikea kohtelu. Faunattaren yrittäjät ja työntekijät omaavat laajan kokemuksen lemmikeistä ja niille parhaiten sopivista tuotteista – tältä pohjalta tuotevalikoima on korkealuokkainen ja luotettava. Faunatar-ketjussa on kolmisenkymmentä myymälää sekä verkkokauppa. Myymälöissä on lemmikkituotteiden lisäksi monipuolisesti jyrsijöitä, terraarioeläimiä ja makeanveden akvaariokaloja.

Tuhatjalka pieneläinklinikat ovat aktiivisesti kehittäneet toimintaansa ja palvelujaan seitsemän toimintavuotensa ajan. Klinikat tarjoavat laajan valikoiman eläinlääkäripalveluja seitsemällä paikkakunnalla. Turussa, Jyväskylässä, Tampereella ja Kuopiossa klinikat päivystävät ympärivuorokauden vuoden jokaisena päivänä. Tuhatjalka pieneläinklinikkaketju on 100% kotimaisessa omistuksessa.

Tuhatjalka pieneläinklinikka ja Faunatar -ketjut työllistävät yhteensä reilusti yli 200 lemmikkieläinalan ammattilaista!

Lisätietoja:

Faunatar-ketju, toimitusjohtaja Johanna Valo
p. 0400-512 762, johanna.valo@faunatar.fi, www.faunatar.fi

Tuhatjalka pieneläinklinikat, Verkavet Oy toimitusjohtaja Heli Kivimäki-Manner
p. 050-427 0611   heli.kivimaki-manner@tuhatjalka.fi, www.tuhatjalka.fi
 

Tiedote pdf-muodossa >>