Oletko REDI? Faunatar Redi avataan 20.9.2018!

 

Faunatar Redi

Kauppakeskus Redin laajasta liikevalikoimasta tärkein meille eläinihmisille on Faunatar Redi, joka tulee palvelemaan kaikkia eläinystäviä tuttuun Faunatar-tyyliin: ammattitaidolla ja aidolla eläinrakkaudella.
Myymälästämme tulet löytämään laajan valikoiman ruokia, tarvikkeita ja palveluita kaikille lemmikeille. Myymälästä löytyvät tietenkin myös suloiset pikkulemmikit, terraarioeläimet ja akvaariokalat kaikkien eläinharrastajien iloksi.

Kauppiaat Minna ja Otto

Myymälän kauppiaina toimivat Faunatar Arabian ja Faunatar Koivukylän kautta jo tutuksi tulleet Minna Virmajoki ja Otto Puttonen, jotka kolmen oman myymälänsä voimin palvelevat entistäkin monipuolisemmin jokaista lemmikkiä kesyhiirestä tanskandogiin, undulaatista neontetraan. 
    Minna ja Otto ovat eläinihmisiä päästa varpaisiin. Omat ensimmäiset lemmikit Minna sai piiiitkän kinuamisen jälkeen undulaattipariskunnan ollessaan n 8-vuotias. Pian sen jälkeen kotiin muutti myös musta persoonallinen kissa. Vuosien varrella on ollut lemmikkeinä undulaatteja, kissoja, koiria, hevosia ja akvaario. Myös omaa hevostallia on tullut työkseen pidettyä.
    Oton lapsuudenkodissa oli aina paljon eläimiä mm koiria, kissoja ja akvaarioita mutta ensimmäinen itse hankittu lemmikki oli Iguaani noin parikymppisenä. Tätä ennen saman katon alle oli jo muuttanut papukaijoja sekä maakonnia. Samoihin aikoihin mukaan tuli myös ensimmäinen oma koira jonka kanssa harrastettiin ja kisattiinkin palveluskoira- ja pelastuskoirapuolella.
    Matkan varrella laumaan on kuulunut koiria, kissoja, lukuisia akvaarioita, matelijoita, papukaijoja sekä tilapäisesti erilaisia rescue-eläimiä. Myös kaloja on tullut pienimuotoisesti kasvatettua.
Kotoa löytyy kaksi rhodesiankoiraa, 4-v Shasha (Okawe Com Moore) sekä 2 –vuotias Diego (Okawe Eebentue Hot Hunter), kaksi ragdoll- kissaa ja kolme makeanveden seura-akvaariota. Lisäksi nelijalkaiseen perheeseen kuuluu 7-v fwb ruuna Elmo.
    Minna harrastaa aktiivisesti kouluratsastusta ja myös esteratsastuksessa on joskus nuorempana tullut kilpailtua. Koirien kanssa tällä hetkellä harrastetaan omaksi iloksi joskus verijälkeä, perustokoilua ja vähän agiakin on tullut kokeiltua.
    Faunatar-kauppiaina pariskunta on toiminut jo pitkään, joten varsin eläinrakkaissa ja ammattitaitoisissa käsissä uusin myymälämme tulee olemaan.

Faunatar REDI
Palvelemme arkisin 9-21, lauantaisin 9-18, sunnuntaisin 12-18
Puh: 050-434 5625
E-mail: redi@faunatar.fi

Kauppakeskus REDI on urbaani, elämänmakuinen, ainutlaatuinen ja keskellä kasvavaa Helsinkiä.

REDI sijaitsee Helsingin Kalasatamassa, joka on kaupunkilaista Helsinkiä parhaimmillaan. Tällä entisellä satama-alueella on ollut tärkeä rooli Helsingin teollisessa historiassa 1800-luvulta lähtien. Täällä kaupunki kasvaa, ei vain insinöörien ja arkkitehtien suunnitelmissa, vaan myös kaupunkilaisten askelten myötä.
REDIn sijainti on monella tavalla ainutlaatuinen. Sitä ympäröivät Helsingin trendikkäimmät asuinalueet ja käyntikohteet. Suvilahti ja Teurastamo, REDIn naapurit lännessä ja pohjoisessa, tarjoavat puitteet musiikkifestivaaleille ja muille tapahtumille. Helsingin kuuluisa eläintarha Korkeasaari on niin ikään kävelymatkan päässä REDIstä.

REDI erottuu tyylikkäällä arkkitehtuurillaan. Kauppakeskuksen käytäväratkaisu on muodoltaan pyöreä. Suuret liiketilat ympäröivät keskellä sijaitsevia pienempiä ostossaarekkeita. Rakenne mahdollistaa luontevan ja tehokkaan asiakasvirran keskuksessa. Kauppakeskuksen on suunnitellut Arkkitehtitoimisto Pekka Helin & Co Oy, joka haki suunnitelmiin inspiraatiota alueen historiasta – teollisuudesta, merenkulusta ja saaristomaisemasta sekä urbaanista tulevaisuudesta.

Tämä keskeiselle paikalle nouseva uusi kauppakeskus tulee sisältämään yli 60 000 m² liiketiloja. Tarjonta on monipuolista: tunnettuja vaate- ja sisustusbrändejä, supermarketteja, kahviloita, ravintoloita,
terveys- ja kauneusalan liikkeitä sekä arjen palveluita, viisisalinen elokuvateatteri, 7D-virtuaalimaailma, moderni kuntosali, joogasali ja paljon muuta.

Avataan 20.9.2018

Myymälä avataan samaan aikaan koko kauppakeskuksen kanssa, torstaina 20.9.2018.
Lämpimästi tervetuloa mukaan juhlahumuun!

LINKKI KAUPPAKESKUKSEN OMILLE SIVUILLE >>