Itiksessä vaihtui kauppias!

 

 

Uusi kauppias aloitti maaliskuussa!

Maaliskuun alkupuolella Itiksen kauppiaana aloittanut Peppi Mattila on sydänjuuriaan myöten eläinihminen. Pepin lemmikkeinä on ollut jyrsijöitä, kissoja, koiria, matelijoita, lintuja, akvaarioita ja jopa hevosia. Kuvassa Pepin kanssa Pepin amstaffinarttu Dora, myymälän tuleva epävirallinen laadunvalvoja :)
Pepin pitkällinen kokemus asiakaspalvelutyöstä ja vankkumaton eläinrakkaus yhdessä takaavat, että asiointi Itäkeskuksen myymälässämme tulee olemaan entistäkin mukavampaa ja antoisampaa

 

 

Liikkeeseen kasvonkohotus

Teemme myymälässä pienen remontin ja järjestelemme paikkoja hetken aikaa. Näin myymälästä saadaan aina vain paremmin palveleva, laadukas ja monipuolinen kokonaisuus jokaisen lemmikin tarpeita vastaamaan. Liike on auki, vaikka pientä järjestelyä teemmekin, tervetuloa tutustumaan.

 

 

 

Tuttuja tuotteita, uutuuksiakin

Suuri osa tutuista suosikeista tulee jatkossakin löytymään myymälän valikoimasta, jotta lemmikkisi saa nauttia juuri niistä hyviksi todetuista tuotteista, kuin tähänkin asti. Tuotevalikoimaa kuitenkin uudistetaankin, sillä intohimomme on etsiä entistäkin ihanampia uutuuksia kaikkien lemmikeiden iloksi. Muistathan, että mikäli sinulla on joitain tuotetoiveita, kerro ne meille, otamme mielellämme kaikenlaisia toiveita vastaan.

 

 

Itäkeskus mukaan Faunatar-Klubiin

Uuden kauppiaan myötä Itiksen myymälä tulee olemaan mukana Faunatar-Klubissamme. Niinpä jatkossa kaikista Itiksessä tehdyistä ostoista tulee Klubilaisille kertymään pisteitä, joiden ansiosta Klubituotteistamme saa mahtavia alennuksia.
Klubijäsenyys todetaan myyntitilanteessa Klubikorttia (tai ns. kanta-asiakaskortttia) näyttämällä, mutta löydämme Klubilaiset kassajärjestelmästämme myös nimen perusteella.
Lue lisää Klubista: www.faunatar.fi/Faunatar-Klubi