Keräyksemme SEY:lle onnistuivat upeasti

Kiitos!

Haluamme kiittää kaikkia Teitä, eläinrakkaita asiakkaitamme, joiden avulla saimme kerätyksi aivan upeasti lahjoituksia Suomen Eläinsuojeuyhdistenliitolle!

Hyvän Tahdon Lisko

Faunatar-ketju järjestää vuosittain useita hyväntekeväisyyskampanjoita eläinsuojelun tukemiseen. Näistä tunnetuin on vuosittain, nyt jo kuudetta kertaa järjestetty, Hyvän Tahdon Lisko. Tässä kampanjassa ketjun myymälät kautta maan myyvät kampanjatuotetta, jonka tuotosta osa lahjoitetaan SEY:n, eli Suomen Eläinsuojeluyhdistystenliitto ry:n, toiminnan tukemiseen.

Hyvän Tahdon Lisko käynnistyi marraskuun alussa ja se päättyi vuodenvaihteessa. Kampanjassa myytiin liskon muotoisia heijastimia, joiden myyntihinnasta lahjoitetaan SEY:lle euro jokaista heijastinta kohti. Aikaisempien vuosien tapaan kampanja onnistui hienosti, heijastimia myytiin reilusti yli tuhat kappaletta.

Kampanjan tuki käytetään SEY:n hallinnoimaan Eettisen Eläinkaupan sertifiointijärjestelmään. Tällä laatujärjestelmällä on suuri merkitys eläinten hyvinvoinnille, sillä tavoitteena on kohottaa Suomen eläinkauppojen tasoa niin eläinten olojen, kuin myynnissä olevien tuotteidenkin osalta. Faunatar-ketjun tavoite on paitsi edesauttaa järjestelmän kehitystä ja ylläpitoa, myös sertifioida jokainen Faunatar-myymälä kautta maan. Tähän mennessä Suomessa on sertifioitu kymmenen myymälää, näistä peräti kahdeksan on Faunattaria.

Suuri joulukeräys

Faunatar-ketju polkaisi myymälöissään käyntiin suuren joulukeräyksen marraskuun lopulla. Keräyksessä asiakkaille tarjottiin mahdollisuus tuoda turhaksi jääneitä lemmikkien ruokia ja tarvikkeita, sekä muita eläinten hoidossa tarvittavia tavaroitaan oman seutunsa Faunatar-myymälään. Tämän jälkeen kukin Faunatar toimitti lahjoitukset SEY:n paikalliseen eläinsuojeluyhdistykseen, jolloin lahjoitusten kohdentaminen oli niin paikallista kuin se vain pystyy olemaan.

Lahjoitettujen tuotteiden ja ruokien uskomaton määrä yllätti meidät täysin. Ihana joulumieli ja vahva eläinrakkaus tuottivat valtavat määrät kodittomien eläinten hoitoon tärkeitä tuotteita: yli tuhat kiloa kissan ruokaa, tuhat kiloa koiranruokaa, huomattava määrä siilinruokaa, kärrykaupalla petejä, patjoja, kuljetusbokseja, kissanhiekkaa, kissanvessoja, jyrsijöiden ja lintujen häkkejä, leluja, kuppeja, pantoja, vitamiineja ja kaikenlaisia muita tarpeellisia tarvikkeita.Tuotteet on toimitettu eläinsuojeluyhdistyksille, jotka on lueteltu tarkemmin Faunattaren nettisivuilla http://www.faunatar.fi/joulukerays

On ollut ilo todistaa, kuinka vuoden pimeimpäänkin aikaan teillä, arvoisat asiakkaamme, riittää eläinrakkautta! Suuri kiitos avustanne!