pikku Faunatar Muurame avattiin 21.2.2013

Muuramelaisille eläinten ystäville uusi kohtauspaikka
 

Muuramen uuteen kauppakeskukseen avautui monen muun myymälän lisäksi muuramelaisten eläinten ystävien innolla odottama pikku Faunatar 21.2.2013.

Muuramen pikku Faunattaresta lemmikit saavat kaiken tarvitsemansa perustarvikkeista, kuten pikkulemmikeiden häkeistä ja koirien kaulapannoista aina hieman erikoisempiinkin tuotteisiin, kuten kovakuoriaisten BeetleYelly-ravintohyytelöihin ja kanien aktivointipalloihin.
”Panostamme eläinten hyvinvointia tukeviin, korkealuokkaisiin tuotteisiin. Valikoimistamme löytyvät ruoat ja tarvikkeet koirille, kissoille, pikkujyrsijöille, terraarioeläimille ja akvaariokaloille. Kuuntelemme mielellämme vinkkejä asiakkailtakin siitä, mitä uutta kivaa heidän lemmikkinsä saattavat kaivata.” kertoo Maiju Karppinen, joka siskonsa Marja Riihisen kanssa toimii kauppiaana myös Keljon Kauppakeskuksen Faunatar-myymälässä. ”Kahden myymälän hoitamisessa on toki paljon työtä, mutta viihdymme mukavien asiakkaidemme ja heidän lemmikeidensä parissa niin hyvin, että odotamme jo innolla saavamme uuden myymälämme ovet auki” naurahtaa Marja.
 

Avajaisviikon tarjouksia ja tarvikevalikoimaa katsomaan odotetaan saapuvaksi paljon asiakkaita, myös lemmikit ovat tervetulleita vaikkapa kynsienleikkaukseen tähän lemmikeiden omaan myymälään. Kauppiaiden ammattitaidosta ja eläinrakkaudesta kertoo heille myönnetty Eettisen Eläinkaupan Sertifikaatti, jonka saa ainoastaan tarkat vaatimukset täyttävä lemmikkieläinliike. Keljon Faunatar sai sertifikaattinsa loppuvuodesta 2012, ensimmäisten sertifioitujen myymälöiden joukossa, joten uutuuttaan hohtava pikku Faunatar Muurame on varmasti osaavissa, eläinrakkaissa käsissä.
Faunatar-ketjussa on Muuramen myymälän avautumisen jälkeen jo 35 myymälää, joiden kaikkien yhteystiedot ja paljon eläinasiaa löytyvät nettisivuilta www.faunatar.fi

Myymälän yhteystiedot myymälän omalla sivulla:
www.faunatar.fi/pikku_Faunatar_Muurame

Lisätietoja:
Eeva Ahervuo, markkinointivastaava, markkinointi(at)faunatar.fi