Pirkkalan Faunatar avasi ovensa 21.9.2017

Faunatar Pirkkala avasi ovensa 21.9.2017

Faunatar-ketjun uusin myymälä on tuttuun Faunatar-tapaan monipuolinen, eläinrakkautta tihkuva ostospaikka kaikenikäisille lemmikkiharrastajille.
Myymälä sijaitsee monelle Pirkkalalaiselle tutussa paikassa Sarankulman Kauppakeskuksessa, onhan samassa liiketilassa jo pitkään sijainnut toinen lemmikkieläinliike. Asiointi tutussa osoitteessa onnistuu siis jatkossakin, mutta nyt entistä monipuolisemmassa ja remontoidussa tilassa, Faunatar-kauppiaan luona. Faunatar Pirkkalan kauppiaana toimii Johanna Ekman, jonka on jo tutuksi tullutkin Faunatar Elon iloisena ja aikaansaavana kauppiaana. Johannalla on näin jatkossa kaksi omaa Faunatar-myymälää: Pirkkala ja Elo.

"Uskon, että kahden oman myymälän voimin pystyn entistä paremmin vastaamaan asiakkaideni tarpeisiin nimenomaan paikallisella tasolla" tuumaa Johanna, jonka toiminnassa asiakaspalvelu ja eläinten hyvinvointi ovat  ihan ykkösasioita. "Meille voi tulla ostoksille lemmikin kanssa, samalla vaihtaa kuulumiset ja kuulla uusimmat vinkit oman lemmikin hoitoon. Ajatuksemme onkin, että myymälämme on se mukava treffipaikka kaikille lähiseudun lemmikkiharrastajille".
Myymälän valikoimiin lukeutuvat Faunattaren tuttuun tyyliin monenlaiset pikkulemmikit: jyrsijät, kanit, akvaariokalat sekä terraarioeläimet. Tarvikkeita ja ruokia on laidasta laitaan kaikennäköisille ja kokoisille eläinystäville. Myymälästä saa myös monia palveluita lemmikille, kuten kynsienleikkaukset, akvaarioiden vesitestaukset, loma-ajan hoidot, terraarioiden ja akvaarioiden rakennus-ja huoltopalvelut ja paljon muuta. Faunatar-liike ei olisi Faunatar-liike, jos myymälästä ei löytyisi myös hieman eksoottisempaa katseltavaa - mm. terraarioiden ja terraarioeläinten kysyntä on nyt selkeässä kasvussa ja ilman muuta Johannakin haluaa tähän tarpeeseen vastata. "Meillä on jatkuvasti mukava valikoima matelijoita, kuten maakilpikonnia ja erilaisia liskoja. Tarjoamme myös valmiiksi sisustettuja terraariopaketteja, joilla mielenkiintoisessa harrastuksessa pääsee helposti alkuun".

Valikoimasta Johanna kertoo lisäksi: "vaikka valikoimamme valtaosaltaan vastaa koko Faunatar-ketjun yleistä linjaa, uskomme, että paikallisilla lemmikkiharrastajilla on omia toiveitaan myymälävalikoiman suhteen. Voidaksemme kartoittaa ja mahdollisuuksiemme mukaan täyttää kaikki nämä tarpeet, toivoisimme mahdollisimman monen osallistuvan netissä tehtävään kyselyymme, jossa voi kertoa omia toiveitaan ja ajatuksiaan myymälämme toiminnan suhteen". Kyselyyn osallistuneiden kesken arvotaan myös 50 euron lahjakortti, jolla saakin jo kaikenlaista mukavaa hankituksi omalle lemmikilleen.
Toivotamme kaikki tervetulleiksi uusimpaan Faunatar-myymäläämme Pirkkalaan!

Yhteystiedot:
Faunatar Pirkkala,
Sarankulman kauppakeskus
Palmrothintie 2,  33950 Pirkkala
Ark. 10-19, la 10-17
(Puhelin aukeaa pian!)
 

Kuvia myymälästä: