Suomi100: esittelyssä YRTTITARHAN kotimainen C-vitamiini

Suomi100 juhlavuoden kunniaksi esittelemme joukon kotimaisia tuotteitamme 

100% kotimaisena ketjuna osaamme arvostaa suomalaista työtä ja suomalaisia tuotteita. Tästä syystä panostamme kotimaisiin tuotteisiin, joita  valikoimissamme on runsaasti.

Hyvää 100-vuotis syntymäpäivää, Suomi!

YrttiTarhan kotimainen C-vitamiini

Täysin sokeriton.

C-vitamiinin nimellä myydään tuotteita joissa varsinaista C- vitamiinia on vain murto-osa ja loppuosa on glukoosia, eli silkkaa sokeria. Sokeri maistuu hyvälle, mutta on epäterveellistä ja vahingollista. Siksi Yrttitarhan C- vitamiinitabletit eivät sisällä sitä grammaakaan.

Marsuille välttämätön lisäravinne.

Lähes kaikki nisäkkäät pystyvät muodostamaan C-vitamiinia elimistössään. Marsu on yksi niistä harvoista lajeista, joka tekee tässä poikkeuksen. C-vitamiinia tarjotaankin marsuille tästä syystä joka päivä, sillä C-vitamiinilla on marsun elimistössä useita eri tehtäviä, joiden avulla marsu pysyy elinvoimaisena ja terveenä: se tukee marsun vastuskykyä erilaisia tulehdussairauksia vastaan sekä ehkäisee ongelmia ihossa, turkissa, ikenissä, hampaissa ja nivelissä.

Appelsiinin makuinen

YrttiTarhan kotimaisen C-vitamiinin lisäys marsun ravintoon on helppoa. Moni marsu syö hyvänmakuisen tabletin suoraan kädestä tarjottuna herkkupalana. Mikäli marsu vierastaa tablettia voit sujauttaa tabletin marsun suuhun suun sivusta, tai murskata tabletin kostean herkun, kuten kurkkuviipaleen päälle.

YrttiTarhan kotimaista C-vitamiinia tarjotaan marsulle perusannostuksessa yksi tabletti joka päivä. Mikäli marsu on tiineenä, toipilaana tai muun erityisen rasituksen alla, sille on hyvä antaa kaksi tablettia päivässä.

Täysin kotimainen.

YrttiTarhan kotimainen C-vitamiini on täysin kotimainen tuote, ja se sopii käytettäväksi myös muille pieneläimille kuin marsuille.

Koostumus: Appelsiinijauhe , rasvahappojen suolat
Ravitsemukselliset lisäaineet: Askorbiinihappo 25,0 mg / tbl. ( 50 000 mg / kg )
Teknologiset lisäaineet: sidonta-aine