Faunatar-Klubin säännöt

Faunatar-Klubilaisena pääset nauttimaan mahtavista tarjouksista jopa 200 eri tuotteesta kuukaudessa! Lisäksi jokainen ostoksesi Faunatar-myymälöissä ja verkkokaupassa kerryttää bonusrahaa asiakastilillesi!

Faunatar-Klubiin liittyminen

Faunatar-Klubiin liittyminen on täysin maksutonta, eikä velvoita sinua mihinkään. Asiakas voi liittyä Klubiin missä tahansa Faunatar-myymälässä. Klubin pistekertymä alkaa välittömästi. Liittyminen on maksutonta.

Faunatar-Klubin jäsenehdot
Pisteiden kerryttäminen Faunatar-tilille

Faunatar-Klubin jäsenet kerryttävät pisteitä ostoksistaan Faunatar-myymälöissä ja rekisteröityneenä asiakkaana Faunatar Verkkokaupassa. Pisteiden kertymisen edellytyksenä on tunnistautuminen jäseneksi, näyttämällä Klubi-korttia maksun yhteydessä kassalla ja kirjautumalla Klubiin liitetyllä sähköpostiosoitteella ostoksia tehdessä Faunattaren verkkokaupassa. Pisteitä kertyy klubilaisen tilille kaikista ostoista käteisellä, pankkikortilla, luottokortilla tai tililtä maksettaessa. Pisteitä ei kerry lahjakortilla maksettaessa.

Pisteitä kertyy 1 piste jokaista 1 euron ostosta kohti ja jokaista 300 pistettä kohti asiakas saa kymmenen euroa (10€) bonusrahaa tililleen. Bonusrahan voi käyttää vain Faunattaren verkkokaupassa. Pisteet ovat voimassa kuusi (6) kuukautta niiden ansaitsemisesta. Pisteitä ei vaihdeta rahaksi. eikä vanhentuneita, käyttämättä jääneitä pisteitä hyvitetä myöhemmin.

Faunatar-Klubin rekisteriä ja tietoa pistekertymistä ylläpidetään Faunatar-ketjun kassa- ja markkinointijärjestelmissä. Pistetietoja ei luovuteta Faunatar-ketjun ulkopuolisille.

Faunatar-ketjulla on oikeus rajata tuotteita tai tuoteryhmiä pisteiden kertymisen ulkopuolelle tai asettaa pisteiden kertymiselle ostojen määrää koskevia enimmäisrajoja. Muutoksista ilmoitetaan asiakkaille etukäteen sähköpostitse ja Faunattaren verkkosivustolla.

Klubialennukset ja muut edut

Klubihinnat ovat voimassa etukäteen ilmoitetun ajan, eikä niitä voi hyödyntää jälkikäteen. Asiakas tunnistaa jäsentarjoukset KLUBIHINNAT-merkinnästä esimerkiksi hyllynreunassa.

Klubilaiset saavat myös muita etuja, kuten 20% alennuksen Faunatar HoitoTuvan palveluista, sekä vuosittain ilmaisen kynsienleikkuun lemmikilleen. Näitä etuja ei voi vaihtaa rahaksi, eikä yhdistää muihin tarjouksiin.

Klubihintojen ja muiden etujen hyödyntämiseksi asiakkaan tulee tunnistautua jäseneksi näyttämällä Klubi-korttia maksun yhteydessä kassalla tai kirjautumalla Klubiin liitetyllä sähköpostiosoitteella Faunattaren verkkokauppaan.

Klubikortti

Asiakas saa liittyessään Faunatar-Klubiin Klubikortin, jonka avulla asiakas tunnistautuu jäseneksi ostosten yhteydessä. Klubikortti on henkilökohtainen.

Tietojen käsittely ja käyttö

Faunatar-Klubin asiakastiedot tallennetaan Faunatar-ketjun tietokantaan. Tietokannan ylläpidosta vastaa Faunatar Finland Oy. Kertyvien pisteiden määrittelemiseksi ja suoramarkkinoinnin tarkemmaksi kohdentamiseksi tehdyt ostokset rekisteröidään tuotekohtaisesti. Faunatar -ketjulla on oikeus asiakkaan suostumuksella käsitellä asiakastietoja markkinointia varten ja lähettää Klubi-asiakkaille suoramarkkinointia sähköpostitse ja tekstiviestitse asiakkaan liittymisen yhteydessä tai jälkikäteen antaman suostumuksen perusteella. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojensa käyttö markkinointitarkoituksiin koska tahansa olemalla yhteydessä lähimpään Faunatar -myymälään tai sähköpostitse markkinointi@faunatar.fi. Asiakastietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille.

Faunattarella on oikeus lopettaa Klubin toiminta ilmoittamalla siitä vähintään kolme (3) kuukautta ennen järjestelmän lopettamista. Faunatar ei ole velvollinen hyvittämään käyttämättömiä pisteitä.

Faunatar Finland Oy pidättää oikeuden muuttaa Faunatar-Klubin ehtoja ilmoittamalla siitä asiakkaalle sähköpostitse ja tiedottamalla asiasta verkkosivuillaan.

Ehtojen mukainen tiedotus, ilmoitus tai muu yhteydenotto katsotaan Faunattaren osalta asianmukaisesti tehdyksi, kun Faunatar on lähettänyt sen asiakkaan viimeksi ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen tai puhelinnumeroon. Asiakkaan katsotaan saaneen ilmoituksesta tiedon viimeistään seitsemäntenä päivänä ilmoituksen lähettämisestä. Mikäli asiakas ei ole sallinut sähköpostitiedotteiden lähettämistä on hänellä mahdollisuus lukea tiedotteet ja ilmoitukset myös Faunattaren verkkosivustolta www.faunatar.fi.

Faunatar-Klubin tietosuojaselosteen voit lukea täältä

Muutokset jäsentietoihin, markkinointilupiin ja Klubista eroaminen

Mikäli asiakas haluaa päivittää, poistaa tai tarkistaa tietojaan, tulee se tehdä suoraan myymälässä tai olemalla yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen info@faunatar.fi

Klubin jäsenyys päättyy asiakkaan ilmoittaessa siitä Faunattarelle joko suoraan myymälässä tai sähköpostitse osoitteeseen info@faunatar.fi.

Takaisin ylös