PAIKKA UV&Bug shirt, 55

49,00 €

PAIKKA UV & Bug Shirt on suunniteltu suojaamaan sekä auringolta että hyönteisiltä. Kangas on käsitelty UV-suojalla estämään haitalliset UV-säteet (UPF 50+). Lisäksi siinä on seeprakuvio, jonka on todettu häiritsevän lentäviä hyönteisiä. Muotoilu ja joustava kangas mahdollistavat vapaan liikkumisen.

Koko 55:
liivin pituus 55 cm
kaulan ympärys 49 cm
rinnan ympärys 67 cm.

SKU
A86634

Ilmainen toimitus yli 49€ ostoille! Ilmainen kotiinkuljetus yli 99€ ostoille!

Materiaali: 92% polyesteriä, 8% elastaania. UV & Bug Shirt on nopeasti kuivuvaa polyesteriä, joka on kevyttä, pitää muotonsa hyvin ja tuntuu erittäin mukavalta sallien koiran vapaan liikkumisen. Materiaalilla on maksimi aurinkosuojaluokka 50+.

Hoito-ohjeet: Konepesu, 30 astetta, hellävarainen tai herkkä pesuohjelma. Pese nurinpäin samanväristen kanssa. Ei valkaisuainetta, ei kemiallista pesua, ei rumpukuivausta, älä silitä tai käytä huuhteluaineita. UV-suojavaikutus saattaa heikentyä 50 pesukerran jälkeen.

Toimitusaika n. 1-3 arkipäivää. 

TOIMITUSTAVAT:
  • Postin pakettiautomaatti 4,90€
  • Postin noutopiste 4,90 €
  • Postin kotiinkuljetus 7,90€

Voit myös varata tuotteen ja noutaa sen myymälästä. Tarkista myymäläsaatavuus. Hinnat verkkokaupan ja myymälän välillä voivat vaihdella. Verkkokaupan omat kampanjahinnat voimassa vain verkkokaupassa.

Kirjoita oma arvio
Kirjoita arvioPAIKKA UV&Bug shirt, 55
Takaisin ylös