Eläinystävän lempilahjat

 

PEHMEÄ PAKETTI ON POP!

Mukavan pehmeä paketti, ikioma nukkumapaikka sopii jokakoiran jouluun. Mikäpä on koiran ollessa, kun voi Faunattaren myymälästä haetun, lämpimän pedin sopukassa köllötellä ja tarkkailla joulukinkun jakamista.

PURULUITA PURESKELUUN

Naudan ja hirven nahasta valmistetut puruluut antavat joulukoirille tekemistä joulunpyhiksi. Samalla hampaat puhdistuvat ja pysyvät paremmassa kunnossa. Myymälöidemme puruluuvalikoimissa on mistä valita!

KUIVATUT LIHAHERKUT PUKIN KONTTIIN

Pukki tuo mielellään kilteille hauvoille lahjaksi possunkorvia, kanan kauloja ja muita lihaherkkuja. Kyllä pukki tietää, että lihaisat herkut saavat karvakuonojen hännät heilumaan. Siksi pukkikin asioi Faunatar-myymälässä.

HERKKUHETKIIN

Silliä, kalkkunaa, kanaa, ankkaa, lohta ja vaikka mitä naminamia! Koirien herkkuja voi käyttää paitsi ylimääräiseen lellimiseen, myös koulutuksessa palkintoina - pukki suosittelee!

LELULAHJA ON JOULUN KUOLATUIN PAKETTI

Karvakorvien joululahjaksi lelu on varma valinta. Pehmolelut, köysilelut, kumilelut, toinen toistaan hauskemmat ja leikkiin houkuttelevat lelut pitävät koiran vireessä joulurauhan julistamisesta huolimatta. Myymälöissämme paljon eri vaihtoehtoja!

LELUJA EI VOI OLLA LIIKAA

Jokainen tupatiikeri rakastaa leikkimistä. Leluhiiriä, palloja, tunneleita, huiskuja, kaikenlaisia pienten kissantassujen ulottuville sopivaa löydät Faunatar-myymälöistä pakattavaksi kisun omaan pakettiin.

 

RAAPIMAAN!

Kissan kynnet uppoavat mukavasti huonekaluihin, mutta parempi ratkaisu on ikioma raapimapuu. Raapiminen ei ole paha tapa, vaan kissan keino hoitaa kynsiään. Siksipä ei haittaa, vaikka tarjolle laittaisi useammankin vaihtoehdon, joita myymälöissämme on tarjolla.

 

KISUN PEHMEÄ PAKETTI

Lokoisiin kissanpäivien viettoon kisun oma peti sopii paremmin kuin hyvin. Olipa peti iglumainen piilopaikka tai avoin pehmeä patja, on pikkuleijonan siinä ihana uneksia kissamaisia uniaan. Myymälöidemme valikoimissa paljon eri vaihtoehtoja pukin konttiin.

PIKKULEMMIKIN HERKKUPAKETIT

Nisse-polkan sanoin "On korvia, tassuja, pulleita massuja, häntiä vilisten". Joulunaikaan pupu, hamsteri, marsu ja moni muu osaa kyllä odottaa omaa herkkupussiaan, joita pukin apulaiset joulun alla hakevatkin myyymälöistämme runsain määrin.

 

LAHJAKSI UUSI ASUNTO

Tai ainakin mökki.
Pikkulemmikit kaipaavat erilaisia piilopaikkoja päivänokosia ja herkkujen kätkemistä varten, joululahjaksi uusi mökki onkin oiva valinta. Joulua varten pukki toikin niitä myymälöihimme kaiken kokoisia.

LENNOKASTA JOULUA

Jouluna myös siivekkäät ystävämme saavat oman pikkupakettinsa, josta voi paljastua vaikka mitä ihanaa. Lintujen leluja ja herkkuja on myymälöissämme paljon erilaisia, niiden parissa joulunaika vierähtää rattoisasti.

MATELIJOIDEN MAKUUN

Tiptap-leikkiä matelijat kuusen ympärillä tuskin leikkivät, mutta uusi ihanan pimeä luola voisi olla mukava yllätys. Ja jouluherkuksi kenties suussa herkullisesti rapsahtava torakka? Vaihtoehtoja matelijoidenkin omiin joulupaketteihin löytyy myymälöistämme kivasti!

SOMISTEET SOPIVAT JOULUUN

Jouluna akvaarioonkin on kiva virittää hieman uutta ilmettä vaikkapa uuden pohjakoristeen tai kasvien  avulla. Faunattaren myymälöistä löydät kauniit akvaariokasvit ja moneen makuun sopivat somisteet!