Joulu 2018 SUURKERÄYS kodittomille eläimille

Tavoitteena onnelliset eläimet

Jokaisella lemmikillä tulisi olla hyvät oltavat ja rakastava koti. Lemmikin ottajan tulisi hoitaa ja ruokkia lemmikkiään niin hyvin kuin mahdollista. Yleensä näin onkin, mutta ikävä kyllä on aivan liian paljon eläimiä, joilla ei ole omaa kotia. Näitä kodittomia eläimiä Suomessa auttavat eläinsuojelujärjestöjen löytöeläintalot.
Kodittomista eläimistä huolehtivien eläinten hoitoon kuluu löytöeläintaloilla vuosittain paljon rahaa, ruokaa, tarvikkeita ja laskematon määrä vapaaehtoisten työntekijöiden työtunteja. Ilman meidän kaikkien apua on toiminta vaikeaa, jopa mahdotonta.
Faunatar-myymälät lahjoittavat huomattavan määrän tarvikkeita ja ruokia kodittomille eläimille jouluksi 2018 ja kutsumme teidät kaikki mukaan keräykseemme. Keräyksemme on toteutettu jo useana vuonna aiemminkin, suurkiitos kaikille teille, jotka olette jokavuotista tempaustamme tukeneet ja näin auttaneet kodittomia eläimiä ympäri Suomen.

Miten voit osallistua?
Keräykseen voi osallistua ostamalla myymälöistämme joululahjan löytöeläintalojen eläimille. Lahjoja olemme pakanneet valmiisiin lahjapusseihin, joiden sisältä löytyy ruokaa, leluja, herkkuja, tarvikkeita, kaikenlaista löytöeläinten hoitamiseen tarvittavaa laidasta laitaan. Osallistumme jokaisen lahjapussin hankintaan laskemalla valmiiksi pakattuihin lahjapusseihin noin 20% hyväntekeväisyysalennuksen. Lahjapussit ovat valmiiksi hinnoiteltuina esillä liikkeissämme ja niitä on eri hintaisia.
Ostetut lahjapussit toimitamme kussakin kaupungissa toimivaan, lähimpään SEY:n alaisuudessa toimivaan löytöeläintaloon, jossa lahjat tuovat iloa kodittomille eläimille.

Tämän lisäksi voit lahjoittaa itsellesi turhaksi jääneitä lemmikkien hoitoon tarvittavia tuotteita ja ruokaa. Löytöeläintaloilla suurin tarve on erityisesti kissatuotteista, kuten kissanhiekasta ja kissojen ruoasta, mutta kaikki lemmikkitarvikkeet ja -ruoat ovat tervetulleita. Lahjoitathan vain siistissä kunnossa olevia, puhtaita tarvikkeita.
HUOM: myymälöidemme säilytystilat keräystuotteille ovat rajalliset, joten esimerkiksi patjoja, täkkejä, häkkejä tai muita suurikokoisia tuotteita emme valitettavasti pysty vastaanottamaan - näiden lahjoittamisesta teitä osaavat parhaiten neuvoa löytöeläintalojen henkilökunta.
Tuo lahjoitukset Faunatar-myymälään 21.12.2018 mennessä. Kauttamme lahjoitukset kulkevat eteenpäin eläinsuojeluyhdistysten käyttöön.

Minne keräykset menevät?
Keräykset ohjatutuvat paikallisiin, SEY:n alaisuudessa toimivien eläinsuojelujärjestöjen löytöeläintaloihin, tai SEY:n eläinsuojeluvalvojan luokse.

ESPOO: Skeppsdalin löytöeläinkoti*
HELSINKI ja VANTAA: Pk-seudun eläinsuojeluyhdistys
HYVINKÄÄ: SEY Hyvinkää
HÄMEENLINNA: Hämeenlinnan seudun esy
JYVÄSKYLÄ: Keski-Suomen esy
JÄRVENPÄÄ: Eläinten auttajat ry
LOHJA: Läntisen Uudenmaan eläinsuojeluyhdistys
PORI: Satakunnan eläinsuojeluyhdistys
PORVOO: Loviisan kissatalo
KOUVOLA JA KOTKA: Lappeenrannan seudun esy
LAHTI: Hartolan seudun eläinsuojeluyhdistys
KUOPIO: Joensuun eläinsuojeluyhdistys
LEMPÄÄLÄ JA TAMPERE: Valkeakosken esy
PIRKKALA JA YLÖJÄRVI: SEYn eläinsuojeluneuvoja Mira Ekholm-Martikainen
SEINÄJOKI : Seinäjoen seudun esy
TURKU: Turun eläinsuojeluyhdistys ry

*Skeppsdalin löytöeläinkoti on listalta ainoa, joka ei kuulu SEY:hyn.
 

Keräyksen järjestävät yhteistyössä SEY Suomen eläinsuojeluyhdistystenliitto ry ja Faunatar.
Kiitos, kun autat meitä auttamaan!