Joulun suurkeräys kodittomille eläimille

Jokaisella lemmikillä tulisi olla hyvät oltavat. Lemmikin ottajan tulisi huolehtia, rakastaa ja ruokkia lemmikkiään niin hyvin kuin mahdollista. Jokaiselle lemmikille pitäisi olla oma, rakastava koti. Yleensä onkin, mutta ikävä kyllä on aivan liian paljon eläimiä, joilla ei ole omaa kotia. Näitä kodittomia eläimiä Suomessa auttavat eläinsuojelujärjestöjen löytöeläintalot. Onneksi löytöeläintaloja Suomessa on, sillä ilman tätä tärkeää eläinsuojelutyötä aivan liian moni eläin nääntyisi hoidon puutteeseen, ilman ruokaa, ilman suojaa. 
Kodittomista eläimistä huolehtivien eläinten hoitoon kuluu löytöeläintaloilla vuosittain paljon rahaa, ruokaa, tarvikkeita ja laskematon määrä työtunteja. Ilman meidän kaikkien apua on toiminta vaikeaa, jopa mahdotonta.

Faunatar-myymälät lahjoittavat huomattavan määrän tarvikkeita ja ruokia kodittomille eläimille jouluksi 2014.
Nyt haastamme kaikki mukaan suureen joulukeräykseemme! Kerätään yhdessä ruokaa, kissanhiekkaa ja erilaisia tarvikkeita omaa kotia kaipaaville eläimille, tulethan sinäkin mukaan keräykseemme?

Osallistuminen:
Ehdottomasti suurin lahjoitustarve on kissojen ruoalle ja kissanhiekoille, sillä kissoja löytöeläintaloissa asustaa kaikkein eniten. Muitakin eläimiä löytöeläintaloissa on, joten kaikki apu on tervetullutta. Monet löytöeläintalot toivovat, että tavarat, joita lahjoitukseen tuodaan, ovat uusia, sillä käytetyissä tavaroissa voi piillä riski tarttuville sairauksille.
Tee näin: tuo itsellesi tarpeettomaksi jääneet lemmikkien tarvikkeet tai ruoat lähimpään Faunatar-myymälään 22.12.2014 mennessä. Kauttamme lahjoitukset kulkevat eteenpäin paikallisen eläinsuojelujärjestön käyttöön. Nämä järjestöt ovat Suomen Eläinsuojeluyhdistystenliitto ry:n (SEY) jäsenyhdistyksiä, alla olevassa listassa näet kohteet tarkemmin.

Faunatar-myymälän sijainti Lahjoituskohde
Espoo Pääkaupunkiseudun eläinsuojeluyhdistys ry
Helsinki Pääkaupunkiseudun eläinsuojeluyhdistys ry
Hyvinkää Hyvinkään eläinsuojeluyhdistys ry
Hämeenlinna Eläinten Auttajat ry
Jyväskylä Keski-Suomen eläinsuojeluyhdistys ry
Järvenpää Eläinten Auttajat ry
Kotka Kotkan seudun eläinsuojeluyhdistys ry
Kouvola Kouvolan seudun eläinsuojeluyhdistys ry
Lahti Hartolan seudun eläinsuojeluyhdistys ry
Lempäälä Pirkanmaan eläinsuojeluyhdistys ry
Lohja Läntisen Uudenmaan eläinsuojeluyhdistys
Muurame Keski-Suomen eläinsuojeluyhdistys ry
Tampere Pirkanmaan eläinsuojeluyhdistys ry
Turku Turun Eläinsuojeluyhdistys ry
Vantaa Pääkaupunkiseudun eläinsuojeluyhdistys ry
Porvoo Pääkaupunkiseudun eläinsuojeluyhdistys ry
Seinäjoki Seinäjoen seudun Eläinsuojeluyhdistys ry