Kauppiaaksi Faunattareen!

Kangistavatko vanhat kaavat? Haluatko uuden elämän ja haaveilemasi uran lemmikkieläinliikkeen kauppiaana?
Suomen Yrittäjien julkaiseman tutkimuksen mukaan työilmapiiri pienissä yrityksissä näyttäisi olevan mukavampaa kuin suurissa, ja tähän väittämään on Faunatar-ketjussa työskentelevien helppo yhtyä.

Uusi elämä: logistiikka-alalta lemmikkieläinliikkeen kauppiaaksi

Otto Puttonen oli ennen Faunatar-ketjuun siirtymistään haaveillut suunnanmuutoksesta työelämässään, ja ajatus omasta yrityksestä kasvoi kasvamistaan. Taakse jäi parikymmenvuotinen logistiikka-alan ura tuotanto-ja kehitysjohtajana kansainvälisine yhteyksineen, tilalle tuli Faunatar Arabia Helsingissä.

Itsenäiseen työhön
Oton työnkuvaan aiemmassa virassaan kuului mm. liiketoiminnan kehitys ja kansainvälisten yhteyksien hoito. Työstä puuttui kuitenkin konkreettisuus, sekä tietynlainen itsenäisyys, joten Faunatar Arabian ostaminen oli juuri sopiva rako aloittaa työskentely palkitsevammassa ilmapiirissä. Oton puoliso Minna Virmajoki on vahvasti mukana pariskunnan yhteisen myymälän kehityksessä ja toiminnassa. Liike on tarjonnut mahdollisuuden työskennellä viihtyisässä ilmapiirissä molemmille rakkaiden eläinten kanssa. Toiminta on käynnistynyt mukavasti ja nyt onkin suunnitteilla jo avata toinen myymälä pääkaupunkiseudulle.

Eläinten ehdoilla
Otto ja Minna ovat, kuten kaikki muutkin Faunatar-kauppiaat, henkeen ja vereen eläinihmisiä. Omia lemmikeitä perheessä on useita: kissoja, koiria, terraarioeläimiä, akvaarioita ja hevostallillakin puuhaillaan ahkerasti. Faunatar-ketjussa ihastuttikin nimenomaan ketjun periaate toimia eettisesti oikein, eläinten hyvinvointiin keskittyen.
Faunatar Arabiassa halutaan tarjota asiakkaille myös hieman erikoisempia lemmikkejä, joten kirkkaanväriset kovakuoriaiset, matelijat ja muut terraarioeläimet kuuluvat myymälän kalustoon. Myymälässä on panostettu myös meriakvaariopuoleen perustamalla myymälään nähtäville kookas merivesiakvaario, jonka vedenalaista maailmaa asiakkaiden on mukava seurailla.

Kiinnostuitko? Lue lisää >>