Kesän viilein uutuus on koiran oma jäätelö!

Kesähelteet koettelevat koiriakin, joten nekin nauttivat erilaisista viilentävistä virikkeistä kesäisin. Koiran jäätelö onkin koiralle mieluinen herkkupala erityisesti kuumalla kelillä, mutta toki koiraystävämme voivat syödä sitä ihan milloin vain.

Petman on kehittänyt herkullista koiranjäätelöä vuodesta 2012 lähtien. Eläinlääkärit ja eläinten ravitsemusasiantuntijat kehittivät jäätelöiden reseptin yhdessä Lars Scheimannin (tohtori Hanf) kanssa. Koiranjäätelö on valmistettu Saksassa elintarvikelaatuisista ainesosista, joista löytyvät mm. laktoositon jogurtti, orgaaninen agavesiirappi, mustikka ja hepetitohamppu. Tuotteet eivät sisällä lisättyä sokeria.

Sikurijuurikkaasta peräisin olevalla inuliinikuidulla on prebioottinen vaikutus, eli se vahvistaa ja optimoi suolistoflooraa.

Koiranjäätelö on terveellinen välipala, joka sopii palkinnoksi ja hauskaksi tekemiseksi kaikille koirille. Vaikka koira söisikin tätä herkkua mielellään ämpärikaupalla, on herkkua valmistajan mukaan hyvä päivittäin antaa enintään 1 kupillinen noin 10 kg painoisille koirille ja 2 kupillista isommille koirille.

 

Koiran jäätelöiden makuvaihtoehdot ovat maapähkinä-banaani, sekä hamppumustikka.
Hamppu saattaa kuulostaa eksoottiselta ainesosalta koiranherkussa, mutta tämä hamppu ei sisällä THC:ta, vaan on täysin turvallinen kaiken kokoisten koirakavereiden nautittavaksi. Hyvää makua hampun lisäksi jäätelöön lisäävät herkulliset mustikat, kookoshiutaleet ja öljyt.
Maapähkinä-banaani on toinen koirien suosikkimaku.
Molemmat jäätelövaihtoehdot on pakattu 90 ml rasioihin. Hinta 4,50 / rasia.

Kysy tuotteiden saatavuutta omalta Faunatar-kauppiaaltasi.