Hyvää koiranpäivää!

Hyvää koiranpäivää kaikille!

Koiranpäivää juhlitaan joka vuosi 24. huhtikuuta. Suomen Kennelliitto kertoo koiranpäivä tiedotteessaan päivän saaneen alkunsa, kun Suomen Kennelliiton tulevaisuustoimikunta vuonna 2007 mietti koiran asemaa yhteiskunnassa ja suunnitteli keinoja, joilla koiran tuottamat hyvät asiat saataisiin kaikkien tietoon. Näin sai alkunsa valtakunnallinen koiranpäivä, jota myös myös me Faunattaressa juhlimme joka vuosi. Tänä vuonna emme koronapandemian vuoksi ole järjestäneet erillisiä, isompia tapahtumia teeman tiimoilta, mutta myymälämme ovat auki ja verkkokauppamme palvelee 24/7 joten juhlahumua voi omalle koirakaverilleen hankkia vaikkapa puruluun, lelun tai muun kivan koiranpäivälahjan avulla helposti.

Osallistu haasteeseen, voit voittaa 30,00 lahjakortin!

Tänä vuonna Koiranpäivän teemana on "Kaikki erilaisia, kaikki yhtä rakkaita" ja kennelliitto kannustaa kaikkia koiraihmisiä  miettimään, miten hyvää elämää koiran kanssa voisi jakaa muillekin sosiaalisessa mediassa ja muilla alustoilla.

Faunattaren Facebooksivulla voit osallistua haasteeseen lisäämällä kuvan koirastasi silloin, kun se on oloonsa tyytyväinen. Onko tuo tilanne rauhallinen hetki sohvanurkassa, sykettä nostava seikkailu metsäpolulla, leikkihetki kaverikoiran kanssa... mikä vain!
Osallistu haasteeseemme, voit voittaa 30,00 lahjakortin verkkokauppaamme!

Kirjaudu Facebookiin ja osallistu alla olevaan julkaisuun kommentoimalla:

 

 
 

LELUJA JOKA LÄHTÖÖN

Karvakorvien lahjaksi lelu on varma valinta. Pehmolelut, köysilelut, kumilelut, toinen toistaan hauskemmat ja leikkiin houkuttelevat lelut pitävät koiran vireessä.

HERKUTELLAAN

Silliä, kalkkunaa, kanaa, ankkaa, lohta ja vaikka mitä naminamia! Koirien herkkuja voi käyttää paitsi ylimääräiseen lellimiseen, myös koulutuksessa palkintoina.

KUIVATUT LIHAHERKUT

Koiranpäivän herkuiksi sopivat myös lihaherkut kuten kanan kaula, kivipiira ja muut. Erityisen maistuvia ovat kotimaiset MAISKIS-herkut.

PURULUITA PURESKELUUN

Naudan ja hirven nahasta valmistetut puruluut antavat koiranpäivän sankareille tekemistä. Samalla hampaat puhdistuvat ja pysyvät paremmassa kunnossa.

PEHMEÄ PAKETTI ON POP!

Mukavan pehmeä paketti, ikioma nukkumapaikka sopii jokakoiralle koiranpäivään.