Kotimaista C-vitamiinia marsuille

Lähes kaikki nisäkkäät pystyvät muodostamaan C-vitamiinia elimistössään. Marsu on yksi niistä harvoista lajeista, joka tekee tässä poikkeuksen. Tästä syystä C-vitamiinia tarjotaan marsuille joka päivä. C-vitamiinilla on marsun elimistössä useita eri tehtäviä, joiden avulla marsu pysyy elinvoimaisena ja terveenä: se tukee marsun vastuskykyä erilaisia tulehdussairauksia vastaan sekä ehkäisee ongelmia ihossa, turkissa, ikenissä, hampaissa ja nivelissä.

Markkinoilla on useita erilaisia C-vitamiinivalmisteita, mutta suosittelemme erityisesti Yrttitarhan C-vitamiinitabletteja, sillä monista muista valmisteista poiketen ne ovat täysin sokerittomia. YrttiTarhan C-vitamiinitabletit maistuvat appelsiinilta, joten monelle marsulle tabletti on herkkupala, joka syödään mielellään suoraan kädestä tarjottuna. Mikäli marsu vierastaa tablettia voit sujauttaa tabletin marsun suuhun suun sivusta, tai murskata tabletin kostean herkun, kuten kurkkuviipaleen päälle.

YrttiTarhan kotimaista C-vitamiinia tarjotaan marsulle perusannostuksessa yksi tabletti joka päivä. Mikäli marsu on tiineenä, toipilaana tai muun erityisen rasituksen alla, sille on hyvä antaa kaksi tablettia päivässä.

YrttiTarhan kotimainen C-vitamiini sopii käytettäväksi myös muille pieneläimille kuin marsuille.

Koostumus: Appelsiinijauhe , rasvahappojen suolat
Ravitsemukselliset lisäaineet: Askorbiinihappo 25,0 mg / tbl. ( 50 000 mg / kg )
Teknologiset lisäaineet: sidonta-aine

Katso myymäläsaatavuudet tai osta verkkokaupastamme! LINKKI VERKKOKAUPPAAMME >>