Luonnonkorkkia lemmikille

 

Pala luontoa pikkulemmikille
 
Muoviset mökit ja muut virikkeet ovat hiljalleen väistymässä jyrsijöiden ja kanien virikemaailmasta. Vihreiden arvojen nostaessa päätään myös pikkulemmikeiden maailmassa luonnon materiaaleista valmistetut viihdykkeet ovat tätä päivää. Markkinoilta löytyvät pajusillat, ruohotalot, puumökit ja monet muut luonnonmateriaaleista valmistetut mökit ja pesät ovat paitsi pikkulemmikeille mieluisia, myös omistajien silmää miellyttäviä somisteita eläinystävän pitopaikassa.
    Tähän luonnonmukaiseen ajatteluun istuu enemmän kuin hyvin myös luonnonkorkki. Korkin luonnollisen karhea pinta ja kauniit sävyt antavat villiä ilmettä pikkujyrsijän pitopaikkaan, ja täysin muokkaamattomana materiaalina se on ehdottoman turvallinen kaiken kokoisille eläinystäville.
    Korkki on löytynyt valikoimastamme jo pitkään, ja perinteisesti sitä on käytetty terraarioissa, joihin se erinomaisesti soveltuukin. Kuitenkin tuote soveltuu aivan yhtä hyvin mille tahansa muulle lemmikille, josta syystä korkkia alkaakin yhä enenevissä määrin näkymään myös hiirien, hamstereiden, rottien ja kaikkien muidenkin pikkulemmikeiden ilona. Korkkia myydään erimuotoisina paloina. Litteitä, kaarevia ja täysin pyöreitä korkin paloja myymme kilohinnalla, eikä yksikään pala ole täysin saman näköinen kuin toinen.

 
    Korkki sopii myös terraarioihin. Kaarevan palan alla terraarioeläimen on hyvä piilotella, tai kiipeillä pystyyn tuettua korkinpintaa pitkin. Akvaarioihinkin korkin voi laittaa kelluskelemaan. Jos kaipaat akvaarion pohjalle sopivia luonnonmateriaalista valmistettuja somisteita, suosittelemme tutustumista verkkokaupastamme ja myymälöistämme löytyviin muihin vaihtoehtoihin, kuten mangrove ja mopani, jotka vetyttyään pysyvät tiivisti altaan pohjalla.