Ystävänpäiväksi pikkulemmikille: kotimainen MadebyAnsa

100% kotimaisena ketjuna osaamme arvostaa suomalaista työtä ja suomalaisia tuotteita. Tästä syystä panostamme kotimaisiin tuotteisiin, joita  valikoimissamme on runsaasti.

Kotimainen MadebyAnSa - marsujen Unipussit ja muut ihanuudet

Unipussien kehittäjä on suomalainen Annu Saari, marsuihminen henkeen ja vereen.
Annulla on marsuja ollut vuodesta 2007, jolloin hänen ensimmäiset marsut muuttivat hänen luokseen. Vuosia Annu tutustui marsun arkeen ja hoivaamiseen. Kun ensimmäiset marsut siirtyivät paremmille ruohomaille, hän vietti vuoden ilman marsuja, mutta elämä tuntui tyhjältä. Vuonna 2011 elokuussa marsukapasiteetti oli jälleen kunnossa, kun Annulle muutti Hilla ja Muru -marsut. Annu on aina ollut innokas tekemään asioita käsillään ja käsityöharrastus yhdistettynä marsurakkauteen aikaansai Unipussien syntymisen.
 
Ensimmäinen Unipussi valmistui vuonna 2012, mutta mallia on kehitetty vuosien varrella toimivammaksi - myös uusia tuotteita on matkan varrella syntynyt.

Aluksi Annu valmisti Unipusseja omien marsujensa iloksi, mutta kun hän julkaisi Facebookin marsuryhmässä kuvan, jossa Hilla nukkuu Unipussissa, sai kuva suuren suosion ja kiinnostus Unipusseihin levisi kulovalkean tavoin. Näin ensimmäiset Unipussit lähtivät maailmalle.

Tervetuloa Unipussien makoisien unien maahan.

Valmistettu rakkaudella Suomessa.

MadebyAnSa unipussi

Sisältää kaksi irrotettavaa alustaa. Sopii marsuille, rotille ja freteille sekä myös pienille kissan ja koiran pennuille.
Valmistettu fleecekankaasta, täytteenä vanua.
Alustoihin on mahdollista saada pissasuojat, jolloin koko Unipussia ei tarvitse pestä. Alustoissa joissa on pissasuoja, on toinen puoli harmaa. Aseta aina harmaa puoli alaspäin. Näin pissasuoja on alustassa oikeinpäin.
Valmistetaan perusväreissä: pinkki, lila, vihreä ja sininen.
Jos lemmikkisi repii tai rikkoo Unipussia, pitää se välittömästi poistaa käytöstä.
Pesu 60 asteessa, voi myös rumpukuivata - alustat joissa on pissasuoja, ei suositella rumpukuivattavaksi.

MadebyAnSa uniriippu

Koko n. 35x35 cm. Sopii marsuille, rotille, chinchilloille, deguille ja freteille.
Uniriippu kiinnikkeillä sisältää yhden Uniriipun jonka kulmissa  on reiät sekä kahdeksan kiinnikettä ja neljä n. 30 cm pituista ketjua ripustamista varten. Uniriippu ilman kiinnikkeitä sisältää yhden Uniriipun, jonka kulmissa on reiät. Riipun voi kiinnittää eri tavoin roikkumaan häkkiin. Ketjujen ansiosta se sopii moniin eri häkkeihin. Ketjujen lenkkien avulla voit säätää Uniriipun korkeutta. Marsuille Uniriippu kannattaa laittaa mahdollisimman matalalle.
Valmistettu fleece- tai puuvillakankaasta.
Jos lemmikki repii tai rikkoo Uniriippua, pitää se välittömästi poistaa käytöstä. Varmista, että kiinnität Uniriipun kunnolla häkkiin
Pesu 60 asteessa ilman kiinnikkeitä, rumpukuivaus sallittu.

MadebyAnSa heinäriippu

Koko n. 30 x 35 cm, 3 aukolla. Sopii marsuille.
Valmistettu puuvillakankaasta.
Mukava vaihtoehto metallisille, muovisille ja puisille heinätelineille - täytä heinällä ja lisää herkuksi vaikka kuivattuja tai tuoreita yrttejä tai muita kasveja. Heinäriippu sisältää kiinnikkeet joiden ansiosta sen saa kätevästi
ripustettua häkkiin. Yläreunassa kätevät nepparit joista heinää on helppo lisätä.
Heinäriippu ei kestä marsun painoa. Jos lemmikki repii tai rikkoo Heinäriippua, pitää se välittömästi poistaa käytöstä.
Pesu 60 asteessa ilman kiinnikkeitä, rumpukuivaus sallittu.

Kuvat: MadebyAnsa