Orbiloc vilkkuvalo tuo valonpilkettä talveen!

Tanskalainen muotoilu yhdisti tyylikkyyden ja turvallisuuden.
Esimerkiksi koiran kaulapantaan kiinnitettävä, kirkas vilkkuvalo Orbiloc Safety Light ™ poistaa käsityksen siitä, että turvalaitteiden pitää olla rumia. Nyt muotitietoisilla ja innovatiivisista yksityiskohdista pitävillä koiranomistajilla on saatavillaan tuote, jossa yhdistyy turvallisuus, erinomainen toiminto ja tyylikkyys.

Orbiloc Safety Light on muutamassa vuodessa saanut paikkansa kansainvälisenä menestystuotteena. Se on kasvanut kapealla markkinasegmentillään voimakkaasti ja löytyykin lähes kaikkien hyvin varusteltujen eläinlääkärikeskusten ja lemmikkieläinkauppojen hyllyistä. Orbiloc Safety Light on yksilöllinen tuote. Persoonallisen muotoilunsa lisäksi se on ainutlaatuisen kestävä, 100% vedenpitävä ja jopa 5 km päähän näkyvä turvavalo, joka soveltuu niin ihmisten, kuin lemmikeidenkin käyttöön.

"Olemme työskennelleet johtavien tanskalaisten suunnittelijoiden kanssa Orbiloc-malliston kehittämisessä. Läpi matkan olemme painottaneet toiminnallista suunnittelua, emme ole halunneet säästää kustannuksissa ja näin vaarantaa materiaalien laatua", kertoo Anette Kristensen, joka yhdessä Jan Jægergaardin kanssa on perustanut  Orbilocin.

Kokemukset aikaisemmissa työpaikoissa, sekä aktiivinen ulkoilutausta auttoivat Jan Jægergaardia ja Anette Kristenseniä löytämään kohteen yhteisprojektilleen: Orbiloc Safety Light.

"Kysyimme itseltämme: Miksi turvalaitteet mielletään rumiksi, kirkkaan värisiksi ja usein huonoista materiaaleista tehdyiksi? Päätimme kääntää asiat ylösalaisin ja aloittaa suunnittelun sen pohjalta, miten kuluttaja haluaisi tulla koiransa kanssa nähdyksi pimeällä - useimmat kun eivät mielellään kulje kirkkaissa turvaliiveissä", sanoo Anette Kristensen.

Näin päädyttiin sellaiseen muotoiluun, joka materiaalivalintojen ja väriyhdistelmien ansiosta on enemmän kuin pelkkä vilkkuvalo. Se on muodikas tuote, joka heijastaa käyttäjän persoonallisuutta ja tyyliä.

näkyvyys jopa 5 kilometriä

vedenkestävyys 100% 100 metrin syvyyteen asti, luokitus IPX8

iskunkestävyys 100 kg

toimii kahdella (2) CR2032-paristolla (sisältyy pakkaukseen)

voidaan käyttää -40 - +50 asteen lämpötiloissa

pariston kesto noin 100 h kun valo palaa jatkuvasti ja noin 250 h kun valo vilkkuu

Pakkaus sisältää käyttöhjeen (suomeksi alkaen s. 40), Orbiloc turvavalon paristoineen, kumihihnan ja tarrahihnan.

Valmistettu Tanskassa.

3 vuoden takuu kun rekisteröit tuotteen 30 päivän kuluessa ostopäivästä osoitteessa www.orbiloc.com/warranty (takuu ei kata normaalia kulumista, lisäosia, hapettumista, itse tehtyjä muutoksia, virheellisiä säilytysolosuhteita, huollon laiminlyöntejä tai tuotteen käyttöä vastoin alkuperäistä käyttötarkoitusta)

 

   Värit

Orbiloc sininen

Tiellä ei ole paljon sinisiä valoja, joten se voi olla tämän valon ylimääräinen etu, kun olet pimeässä. Sininen valo voi saada autoilijat ajamaan hitaammin, sillä sen mielletään liittyvän poliisiin, hätätilanteisiin ja onnettomuuksiin.

Orbiloc vihreä

Ihmissilmä reagoi helpommin keltavihreisiin tai vastaaviin sävyihin, etenkin yöllä. Vihreä väri tunnetaan myös rauhoittavan vaikutuksen aikaansaamisesta.
 

 

Orbiloc pinkki

Pinkki on väri, joka liittyy usein herkkyyteen, kohteliaisuuteen ja iloisuuteen. Vaaleanpunainen valo on purppuran ja punaisen seos, joka on peräisin värispektrin vastakkaiselta puolelta.

 

Orbiloc liila

Liila on punaisen ja sinisen sekoitus. Sillä on sen vuoksi voimakkain ja näkyvin sähkömagneettisen energian aallonpituus. Se on kaunis väri, joka kuitenkaan ei näy aivan niin voimakkaasti kuin moni muu.

Orbiloc punainen

Punaisen valon voi mielessään yhdistää yönäköön, se antaa valoa yksityiskohdille. Silmämme ovat tottuneet kiinnittämään huomiota punaiseen väriin, sillä se liittyy mm. autoihin ja polkupyöriin.

 

Orbiloc turkoosi

Turkoosi valo on sinisen ja vihreän sekoitus, kuin palanen kauniin turkoosia merta. Turkoosi on miellyttävä väri, joka sopii oikeastaan kaikille.

 

 

Orbiloc kirkas

Valkoisen valon voi mielessään yhdistää auton tai polkupyörän ajovalotukseen. Valkoinen valo "kulkee" nopeammin kuin värillinen valo. Valkoista valoa voidaan käyttää myös mini-taskulamppuna hätätilanteessa.

Orbiloc keltainen

Ihmissilmä reagoi helpommin keltavihreisiin tai vastaaviin sävyihin, etenkin yöllä. Vaikka keltainen väri on silmille lempeä, se näkyy myös sumuisessa kelissä.
Keltaisen voi mielessään yhdistää varoitussignaaleihin ja tietyömaihin, joka saattaa osaltaan hillitä autoilijoiden kaasujalkaa.

Tilaa Orbiloc Faunattaren verkkokaupasta, tai katso lähin tuotetta myyvä Faunatar-liike: LINKKI >