Petsofi on ONLINE-eläinlääkäri!

Petsofin Online-eläinlääkäri helpottaa lemmikin omistajan arkea, kun saat vastaukset kysymyksiisi jonottamatta ja matkustamatta.

Tutustu tähän täysin uuteen palveluun osallistumalla Faunattaren ja Petsofin tarjoamaan maksuttoman online-kyselytuokioon jyrsijöiden, kanien, lintujen ja terraarioeläinten hoitoa koskien, torstaina 12.9 kello 18-20.
Kyselytuokion eläinlääkärinä toimii Hanne Jokinen Eläinklinikka Tähdestä.

Osallistu rekisteröitymällä ilmaiseksi Petsofiin ja luomalla lemmikillesi profiilin.

Klikkaamalla lemmikkisi kuvaketta pääset eläimen omalle sivulle, josta löydät online-eläinlääkäreistä Hanne Jokisen.
Tervetuloa mukaan onlineen!

Petsofi on professori Hannes Lohen ja epidemiologi-eläinlääkäri Lauran Laakson vuonna 2016 perustama palvelu, jonne eläintenomistajat, eläinlääkärit, muut palveluntuottajat ja tieteellinen tutkimus voivat kokoontua yhteen parantaakseen tieteen avulla sekä eläinten että ihmisten terveyttä ja hyvinvointia. Petsofin palveluun rekisteröityminen on ilmaista.

Petsofi on eläinlääkäripalvelu, joka tarjoaa lemmikinomistajille Online-vastaanottoja, joissa eläinlääkäri voi arvioida etänä lemmikin hoidontarpeen, antaa ensiapuohjeet ja jatkohoito-ohjeet keskustelun ja asiakkaan jakaman  kuvamateriaalin perusteella.
Online-palvelu toimii puhelimella, tabletilla ja tietokoneella, sillä se on selainpohjainen, ei appi.

Rekisteröityminen on maksutonta. Online-palvelut maksetaan maksetaan verkkopankin tai pankkikortin avulla paytrailissa.

Petsofiin voi lisätä oman lemmikin tiedot, jolloin pystyt tarkastelemaan lemmikkisi tutkimus- ja terveystietoja sekä osallistumaan erilaisiin lemmikkien hyvinvoinnin parantamiseen liittyviin tutkimuksiin.Palvelun sisältämät analyysityökalut antavat uutta tietoa eläinten terveydestä ja käyttäytymisestä. Tutkimuksiin osallistuminen on ilmaista.

Petsofin eläinlääkärit työskentelevät eri eläinlääkäriasemilla ympäri Suomen, ja heillä on kullakin omat päivystysvuoronsa Online-palvelussa.
Kaikkien eläinlääkärien nimet löytyvät, kun rekisteröityneenä klikkaa palvelussa oman lemmikin kuvaketta - tämän takaa löytyy kohta "Online eläinlääkärit".